Чуйте нова песен на LORDS OF BLACK с Ronnie Romero

26 фев 2016, 17:55 ч. 1525 / 8 3
пред./следв.

   Испанската група LORDS OF BLACK, в която участва вокалистът на възродената формация RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW Ronnie Romero, ще издаде новия си албум "II" на 18 март чрез "Frontiers Music". Творбата е ко-продуцирана от Roland Grapow (MASTERPLAN, екс-HELLOWEEN). По-долу може да слушате онлайн една от песните в нея - "Ghost Of You".

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Умен Гушер 14.03.2016 14:37:48 отговори + 0 0
Като цяло новоизлюпените банди (създадени последните 15-20 години) са си гавра със самия жанр рок/метъл. Много рядко се появява нещо читаво. Но тия Lords of Black направо си ме отвяха. Точно това е истински осемдесетарски метъл, звучащ в 21 век. Такъв какъвто трябва да бъде. Уникални са момчетата! А и вокала наистина напомня на легендарния Дио. Дано се развиват все повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 28.02.2016 17:21:29 отговори + 0 0
Не може да се отрече, че Ричито има ухо и усет за вокали! Сега, след като чух песента мога да кажа две неща- първо, този Ромеро си е зъл метъл от където и да го погледнеш и второ- знам защо се е спрял Ричи на него: този Ромеро, е един късен Лин Търнър! На някой места в песента, има страхотни препратки към Търнър, но ако се заслушаш, Ромеро може и съвсем спокойно да пее неща от времената с Дио.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 26.02.2016 20:54:19 отговори + 4 0
Прекрасно изпълнение!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".