Чуйте новата песен на DIMHOLT "The Fall"

14 окт 2019, 14:10 ч. 756 / 8 3
пред./следв.

   Бургаската блек метъл група DIMHOLT представя второ ново парче от предстоящия си нов албум, озаглавен "Episteme". Песента се нарича "The Fall". Гост вокали в парчето изпълнява Deha, който е отговорен за миксирането и мастерирането на записа.

   "Episteme" излиза в края на месеца, а представянето на албума ще се състои в клуб "Live & Loud" на 26 октомври. Заедно с DIMHOLT, на сцената ще се качи родният дарк ембиънт проект MYTRIP, а сетът му ще включва фрагменти от "R: Episteme" - ембиънт преработка на изданието на бургазлии.

 

 

още за:

Dimholt


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 14.10.2019 18:55:51 отговори + 2 5
Музиката добре, но обложката нещо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

блекар 14.10.2019 23:55:11 + 6 7
Музиката добре ли?! Точно като обложката-едно нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 15.10.2019 14:10:40 + 3 2
Има го и тоя момент, чух едва сега първия сингъл. Уж преди имаха някакви идеи, поне в дебюта. Ще пропусна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".