Чуйте новата песен на DREAM THEATER "Moment of Betrayal"

21 яну 2016, 23:02 ч. 1131 / 3 3
пред./следв.

   DREAM THEATER ще издадат тринадесетия си дългосвирещ албум, "The Astonishing", на 29 януари. Групата пусна и мини-сайт, посветен на творбата, където може да се видят героите, както и други подробности. Албумът ще е концептуален с фабула "ретро-футуристична дистопия". "The Astonishing" няма да е двоен албум, но ще разделен, подобно на опера, в две действия. По-долу може да слушате песента "Moment of Betrayal" от бъдещия диск.

 

 

dream-theater-2016-astonishing

още за:

Dream Theater


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Petrucci 22.01.2016 10:03:48 отговори + 1 0
Безкомпромисни....нямам търпение вече !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яско Хаяско 22.01.2016 09:54:23 отговори + 2 0
Някои моменти от мелодията много наподобяват класиките им от 90-те години!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hwjs 22.01.2016 09:05:14 отговори + 5 0
Засега албумът се очертава да е страхотен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".