Чуйте новата песен на KINGS OF LEON "Beautiful War"

12 сеп 2013, 09:52 ч. 273 / 1 3
пред./следв.
KINGS OF LEON ще издадат шестия си студиен албум, озаглавен "Mechanical Bull", на 24 септември. По-долу може да слушате изпълнение на песента "Beautiful War", написана още през 2008 г., но неиздадена досега. В предстоящия диск ще бъде включена нейната студийна версия.



kings of leon

още за:

Kings Of Leon


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


?????? 13.09.2013 05:35:37 отговори + 0 0
Леката версия на manowar, особено баса )))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2013 10:06:06 отговори + 0 0
Ако някоя сутрин се събудя и видя, че циментовите глави тук са проумяли, че на сайта не се пише само за метъл, ще знам че съм умрял Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2013 09:55:15 отговори + 0 0
ЯК МЕТЪЛ !!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".