Чуйте новата песен на KORN "Take Me"

11 окт 2016, 18:36 ч. 1061 / 9 2
пред./следв.

   KORN ще издадат новия си студиен албум "The Serenity Of Suffering" на 21 октомври. Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба. Поредната песен от нея, която може да чуете онлайн, се казва "Take Me" и може да бъде прослушана чрез плейъра по-долу. Темата на песента е пристрастяването към различни вещества, а фронтменът Jonathan Davis е почерпил вдъхновение за написването ѝ от кънтри изпълнителя Brad Paisley и неговото парче "Alcohol".

 

 

още за:

Korn


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Зъ! 12.10.2016 07:44:42 отговори + 2 1
Тази песен е нива над останалите, излезли до момента . Но въпреки това албумът най-вероятно ще е доста предсказуем и сравнително безинтересен . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван 12.10.2016 06:50:59 отговори + 4 2
очертава се зверски як албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".