Чуйте новата песен на OPERATION: MINDCRIME "Left For Dead"

28 юли 2016, 17:30 ч. 601 / 4 3
пред./следв.

   OPERATION: MINDCRIME - настоящата група на бившия вокалист на QUEENSRYCHE Geoff Tate - ще издаде новия си албум, озаглавен "Resurrection", на 23 септември. Наскоро ви съобщихме подробностите за творбата. Сега, чрез плейъра по-долу, може да чуете онлайн една от песните в нея. Парчето се казва "Left For Dead".

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Gapstar[13] 29.07.2016 11:44:54 отговори + 3 1
Ако ще да е за 50 стотинки звукът, най-малкото не е от 50 Cent...
Не знам колко са хората, които оценяват факта, че всичко издавано от Джоф Тейт, Рей Алдър, ЛаБри и още неколцина, е като диаманти на фона на останалата помия, която ни залива...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 28.07.2016 18:19:18 отговори + 4 3
Айде, музикалните разбирачи започнаха да коментират.... звука бил за 2.50 лв. Брей, много ти разбира главата... Що не земеш да им пишеш, па да те вземат за саунд инженер, да им докараш звука за 3.50 лв. , а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ех! 28.07.2016 18:13:24 отговори + 1 7
То ако ще шедьовър да е (а то не е), с тоя звук за 2.50лв... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".