Чуйте новата песен на William DuVall "White Hot"

3 окт 2019, 17:45 ч. 368 / 9 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, вокалистът и китарист на ALICE IN CHAINS William DuVall ще издаде първия си самостоятелен албум, озаглавен "One Alone", на 4 октомври чрез "DVL Recordings". Дискът е изцяло акустичен, а по-долу може да слушате онлайн една от песните в него. Парчето се казва "White Hot".

 

 

още за:

William Duvall


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 3.10.2019 18:36:25 отговори + 4 0
Не е никак лошо парчето. Странно обаче, ако на клипа не пишеше, че това е Дювал въобще не бих го познал. Коренно различно ми звучи гласът му от начина му на пеене в Чейнс (без значение, че това тук е изпълнение с акустична китара, а в Чейнс гласа му има за "подложка" електрическа такава) ... Даже тук на моменти ми звучи много близко до гласа и начина на пеене на Фреди Меркюри (не го казвам като някаква подигравка или сарказъм- наистина усещам сходство в гласовете, а и страшно харесвам и двамата музиканти и групите им)...

П.П. Еххххх, как искам някой да покани Алис ин Чейнс на концерт в България, в най-близко бъдеще ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".