Чуйте нови песни от соло проекта на китариста на NILE Karl Sanders

25 дек 2008, 12:57 ч. 192 / 6 1
пред./следв.
Следващият самостоятелен албум на китариста на NILE Karl Sanders, озаглавен "Saurian Exorcisms", ще излезе през пролетта на 2009-а от "The End Records". Дебютната соло творба на музиканта - "Saurian Meditations" се появи преди четири години, като в музикално отношение е доста далеч от бруталния детметъл на NILE. На MySpace-страницата на Sanders могат да се чуят четири нови парчета от предстоящия диск.

   NILE изнесоха концерт в София, България на 7 септември, заедно с GRAVE, BELPHEGOR, AMON DIN и THE REVENGE PROJECT, който бе едно от най-запомнящите се екстремни събития през 2008 г. (репортаж).

още за:

Karl Sanders


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 27.12.2008 00:01:45 отговори + 0 0
като стил песните може да са различни, но като имена са подобни на Nile Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".