Чуйте новия албум на проекта DRACOVALLIS "Dance of Life and Death"

16 май 2020, 09:43 ч. 622 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Българинът Кръстьо Йорданов е човекът стоящ зад проекта.

Пътят на Dracovallis започва преди 7 години , като първите му стъпки са в сферата на епичната и филмовата музика. След това се насочва към келтската музика и фолклорните мотиви, като през последните години започва да набляга повече над по-твърдата музика.

През 2016 година Кръстьо става композитор на играта „Overpower“.

„Докато слушаме музиката на Dracovallis може да се пренесем в един далечен, мистичен свят на фентъзи герои, обагрени филмови образи и чудати същества с един елегантен характерен романтичен маниер. Това прави музиката му подходяща както за ролеви игри и фентъзи филми, така и за фон на дълго проключенско шофиране из приказната ни страна, а защо не и през земя на феи, странсващи рицари , чудати разстения и дракони? А връщайки се след разходката в обикновения делник дори изморената душа може да намери своя комин.“

„Dance of Life and Death“ е симфоничен метъл албум обединяващ певици от България, Чили, Франция, Финландия и Норвегия, а имената на изпълнителките са следните: Stela Atanasova, Carolina Madariaga, Marion-Lamita Peubey, Merrigan и не безизвестната в симфоник и готик метъл средите Liv Kristine.
Корицата е дело на талантливия Димитър Димитров. Той реализира символа на заглавната песен чрез един ...минзухар. Подобно на мъничкото цвете, албума може да изпъстри света с тежки рифове, келтска флейта и загадъчни арпежи.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".