Чуйте новия сингъл на BLEAK REVELATION "The Misanthrope"

21 авг 2020, 18:17 ч. 546 / 5 4
пред./следв.

   Родната метъл банда BLEAK REVELATION ще издаде новия си албум "Collapse" на 22 септември чрез основните онлайн платформи за музика.

   Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба. Още през месец май групата пусна първия сингъл от диска "The Road to Perdition". Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн още един сингъл - 12-минутната песен "The Misanthrope".

   От бандата споделят, че текстът на парчето е "вдъхновен и отчасти базиран на работата на философи като Фридрих Ницше, Юлиус Банзен, Артур Шопенхауер, Емил Чоран и други".

 

 

още за:

Bleak Revelation


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sect Of Vile Filmi 21.08.2020 22:32:02 отговори + 1 2
добър скукаcore. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 21.08.2020 20:29:09 отговори + 4 1
Искам физически носител.Ще има ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bleak Revelation 21.08.2020 22:57:28 + 2 0
Планира се и ще направим всичко възможно да се случи, но със сигурност ще бъде след дигиталния релийз. Благодарим за подкрепата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 22.08.2020 13:48:04 + 2 0
Като го издадете просто пуснете инфо с мейл за поръчване.Аз съм колекционер и слушам само на оригинални...лимитирани носители.Иначе браво...напред агенти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".