Чуйте новия сингъл на CLAYMORE "Hitchhiker of the Storm"

29 дек 2016, 17:34 ч. 882 / 5 10
пред./следв.

   Русенците CLAYMORE се завръщат. Три години след втория си албум "Vengeance Is Near" Емил (бас и вокали), Мартин (китари), Цветелин (клавишни) и Камен (ударни) усилено работят по трети. Първия резултат е сингълът "Hitchhiker of the Storm". Той ще бъде част от новия диск на групата, който се очаква в края на 2017 г. В момента CLAYMORE работят по материала в собственото си "MM Studio". Пет композиции са вече готови.

   В сингъла "Hitchhiker of the Storm", който можете да чуете по-долу, е използван мотив от известната народна песен "Притури се планината". Версията, която ще влезе в новия албум, ще бъде с различен аранжимент и с участието на народна певица.

   Тези, които искат да видят групата на живо, могат да го направят на 14 януари, когато CLAYMORE ще изнесат концерт във варненския клуб "Усмивка" или на 28-и същия месец в клуб "Disorder", Свищов.

   На бандата предстои и европейска обиколка с вече потвърдени дати в Чехия, Полша и Германия.

 

 

още за:

Claymore


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Баба Ярка 3.01.2017 00:11:07 отговори + 1 0
Чувал съм и по- зле звучащи албуми и то на ново излезли и не само БГ банди , но въпреки всичко съм съгласен, че няма студио в България ,което да предложи наистина добър звук на групи ,които имат и оркестрово звучене. Не обиждам саунд мозъците ама съм си патил вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Колаборатор 30.12.2016 18:43:51 отговори + 1 1
Докато съществуват омразници,НИКОГА няма да се оправим.Няма градивна критика ,само лайнян хейт от нескопосани малоумници с коефициент на интелигентност под абсолютната нула,наврели дилдото на сестра си в ануса си и напъвайки да напишат нещо с два пръста.Браво момчета,като можете направете....ама нито можете, нито правите - само серете!Кравефермата в Долно Ачиково има нужда от тор-донори и всички вие сте одобрени!На добър час.........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 30.12.2016 19:53:49 + 0 1
Я, стига се напъваш, че ти ще станеш донор на кравефермата. Не може да се казва, че нещо е хубаво, само защото е българско, пък то не става. Вече български банди правят страхотни неща, тези от новината да взимат пример от тях, а не да пробутват нескопосани неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 30.12.2016 18:13:37 отговори + 3 0
Качеството на записа е покъртително ниско! Ужас! Обаче самата композиция и клавирът доста ми харесаха. Вокалът не е добре, но не мога да преценя дали е заради скапания запис или просто самия вокалист не става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 30.12.2016 08:55:46 отговори + 2 2
Добра банда, на която даже си купих и диск e Belgarath - и записа като хората, и музиката също.
Не всеки го умее това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 29.12.2016 20:58:09 отговори + 4 3
Гадно гадно .. като сте такива тарикати и разполагате с по-хубава техника .. и музикални умения .. давайте да чуем .. Големи човки голямо нещо .. има идея в композицията .. уважавайте българските банди баси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


!!! 30.12.2016 08:54:21 + 5 1
Уважавам смислените работи, независимо дали са от Албания или от Зимбабве.
Това тука е една какафония от нахвърляни рифове, записани вкъщи.
Никой не казва че е лесно - всеки, който се е занимавал поне малко със звукозапис знае как се правят нещата. Някои неща обаче ще си останат единствено демо за пред приятели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 29.12.2016 19:21:27 отговори + 8 3
Тези неща вече се правят в пъти по-добре, не сме 1999. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

El Trolo 29.12.2016 19:04:25 отговори + 8 3
Аматьорска дандания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!!! 29.12.2016 18:09:06 отговори + 8 2
Шапка им свалям - по-гадно не знам дали може..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".