Чуйте новото парче на Joe Satriani "On Peregrine Wings"

20 май 2015, 20:09 ч. 701 / 7 6
пред./следв.

   Joe Satriani ще издаде 15-ия си студиен албум, озаглавен "Shockwave Supernova", на 24 юли. По-долу може да слушате онлайн една от композициите в предстоящата творба - "On Peregrine Wings"

   Както знаете, Joe Satriani ще гостува отново в България - на 11 октомври - по покана на "Loud Concerts" и по повод рождения ден на радио "Z-Rock" (поръчай билет онлайн).

 

 

още за:

Joe Satriani


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 12.10.2015 20:53:03 отговори + 0 0
Коментарите тук показват само едно- колко увреден е мозъка на българан във всяко отношение! Чалга ритмите, са в прокисналите ви от еФтини бири Ф пластмасови бутилки мозъци! И от клюцане на семки в градинката пред блока! Големите бг метъли- Смока, Пърпъл, Ричито, Юрая и Жулая...само това им дай, шот било класика! Някакъв си пък бил фен на Театрите от 20 години...е, какво- да взема да си строша компа ли?! Аз от 20 години слушам прогресив групи и съм сигурен, че ти и 1/3 от тях не си чувал даже, но не се тупам в гърдите да съм някакъв музикален разбирач...Тръгнал да ми сравнява Театрите със Сатриани...
Та, въпросната "Чалгоритмопесен" на Сач си е много свежа и от нея блика добро настроение, игривост и мъничко хумор- точно в дози, каквито само Сатриани умее да смесва. Парчето е едно шеговито намигване и показва само едно- че Сатриани е изключително широко скроен музикант, който е на върха именно заради това си качество, а именно...да умее да " сърфира по вълната" . Без да цепи басма никому. Е такива музиканти харесвам, а не такива, които си бичат Смока и Златнио Блус плюс БлЯк найт цел живот, шот било Класическо....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 21.05.2015 12:53:36 отговори + 0 1
ха-ха, пич, Dream Theater са ми любима група от 20 години, но те такъв ритъм нямат в нито едно парче.
А що се отнася до мен, аз съм и шредър и рокаджия и всякакъв...., но това тук си е откровена чалга туп-та, туп-та. Няма кво да ми говориш, то се чува. Satch е един от най големите безспорно, но тук се е поизложил с тези ритми, не върви някак си като го слушаш това....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 21.05.2015 11:41:08 отговори + 5 0
Не ви знам какви сте "shredder"-и или "истински рокаджи", но...от кога ритмите са запазени за точно определени стилове музика....и добре, че не са щото нямаше да чуете никога за много групи като "Dream Theater" например. Междувпрочем парчето е яко, както повечето неща на Satch!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 21.05.2015 01:40:38 отговори + 1 4
да верно, маестрото си е мислил че е оригинално и интересно с този ритъм, а то станало на чалга. Язък! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ИСТИНСКИ РОКАДЖИЯ 20.05.2015 22:16:38 отговори + 1 8
КОМЕНТАРА Е ..-БЕЗ КОМЕНТАР,БАСИ ЧАЛГА РИТЪМА..УЖАС...!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MalmSuite 21.05.2015 09:23:42 + 1 0
Не съм му фен, но той от къде да знае, че чалгата е символ и носител на тъпотията в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".