Чуйте онлайн три нови песни на AGUA DE ANNIQUE

3 окт 2009, 09:20 ч. 118 / 4 3
пред./следв.
AGUA DE ANNIQUE - групата на бившата вокалистка на THE GATHERING Anneke van Giersbergen, предостави за свободно слушане онлайн три парчета от предстоящия си нов албум на своята официална уебстраница. Предстоящата творба със заглавие "In Your Room" ще излезе на 30 октомври.

още за:

Agua De Annique


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MadHamish 4.10.2009 02:00:33 отговори + 0 0
Всъщност, The Gathering се справиха чудесно и без нея. Албумът е страхотен. А Mandylion е жесток за времето си албум, да. Но неща като How To Measure a Planet и Souvenirs остават без аналог. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 3.10.2009 18:39:25 отговори + 0 0
The Gathering няма да са същите без нея .Страхотен глас.Mandylion rules Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 3.10.2009 17:43:41 отговори + 0 0
Не мога да спра да слушам песента Hey Okay! Толкова е слънчева и пълна с живот, че ме трогва до сълзи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".