Чуйте още една "хелоуийнска" песен на MASTERPLAN - "Escalation 666"

14 юли 2017, 18:26 ч. 797 / 5 6
пред./следв.

   Както знаете, MASTERPLAN ще издадат албума с презаписани песни на HELLOWEEN "PumpKings" на 28 юли. В диска ще бъдат включени 11 песни от албумите на "Тиквите" в периода 1991 - 2000 г., записани от настоящия състав на бандата на Roland Grapow. Изданието ще се предлага на CD в диджипак формат и цветен (оранжев) винил. 

   В началото на месеца MASTERPLAN пуснаха онлайн тяхната версия на "The Chance". Сега, по-долу, може да слушате още една от преработките - "Escalation 666".

 

 

още за:

Masterplan


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stross 18.07.2017 18:36:39 отговори + 2 0
Това недоразумение трябва да бъде спряно незабавно ! Не бива да излиза изобщо. Masterplan се излагат тотално. Жалко за прекрасните им албуми преди тези излагация . Helloween са си Helloween. Може да си бил в групата,но да осереш тези велики парчета е тъпо ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 15.07.2017 07:22:36 отговори + 2 1
Тази е още по-зле и от предната. Altzi е трагичен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 14.07.2017 20:22:48 отговори + 4 1
The Dark Ride е любимият ми албум . Всякакви преработки са абсолютно ненужни . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 14.07.2017 20:18:25 отговори + 2 0
Не разбирам защо се правят кавъри, които представляват просто изсвираване на оригинаното парче без да се вложи нещо ново и по-различно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 14.07.2017 21:43:09 + 1 1
Това не е точно кавър, според Роланд, защото песента си е негова. Но с друг вокалист си се превръща в кавър, според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 14.07.2017 22:50:42 + 4 0
Съгласен - парче, изсвирено от друга група или с друг певец си е кавър, но поне да се смени нещо и във самото звучене. Като цяло, когато група/изпълнител прави кавър на парче от друг стил, пак може да се каже, че се получава така, но пък не е достатъчно да се получи просто различно, а и да е добро все пак Разбира се, има и групи с достатъчно уникално звучене, че и просто да изсвирят песента, пак се получава суоер... отплеснах се
Супер кавъри за мен са: Death - Painkiller; Chris Cornell - Billie Jean; 16 Horsepower - Bad Moon Rising, Johnny Cash - Hurt.......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".