Чуйте откъс от още една нова песен на JUDAS PRIEST - "Children of the Sun"

7 мар 2018, 20:39 ч. 1801 / 2 3
пред./следв.

   Както знаете, британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "Firepower", на 9 март. Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба. Сега, чрез плейъра по-долу, може да чуете кратък откъс от още една песен - "Children of the Sun".

   JUDAS PRIEST са едни от хедлайнърите на фестивала "Hills of Rock 2018" в Пловдив на 21 юли (поръчай билейт онлайн). Това ще е първо тяхно посещение в Града на тепетата.

   На турнето си Rob Halford и компания ще се изявяват с Andy Sneap като китарист на мястото на Glenn Tipton, който наскоро взе решение да се оттегли от активна концертна дейност, тъй като страда от болестта на Паркинсон. Все пак, титулярът може да излиза на сцената с колегите си за отделни песни. Tipton и останалите музиканти подчертаха изрично, че той не напуска JUDAS.

 

 

Judas Priest -   Firepower

още за:

Judas Priest


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Георги 10.03.2018 21:45:20 отговори + 1 1
Наи великата група за всички времена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Типтън 7.03.2018 22:10:34 отговори + 9 6
Най великите отново с страхотен албум.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 7.03.2018 22:00:56 отговори + 10 5
Албума вече изтече.Мачкат както винаги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".