Чуйте откъси от новите албуми на MOTLEY CRUE и REVOLUTION RENAISSANCE

26 май 2008, 07:48 ч. 316 / 8 1
пред./следв.
Кратки откъси от всичките 13 песни в новия албум на MOTLEY CRUE "Saints of Los Angeles", който е планиран за издаване на 24 юни, могат да се чуят тук. Ето и списъкът на парчетата, според Amazon.com:
01. L.A.M.F.
02. Face Down In The Dirt
03. What's It Gonna Take
04. Down At The Whisky
05. Saints Of Los Angeles
06. Mutherfucker Of The Year
07. The Animal In Me
08. Welcome To The Machine
09. Just Another Psycho
10. Chicks = Trouble
11. This Ain't A Love Song
12. White Trash Circus
13. Goin' Out Swingin'

   В други новини, на този адрес могат да бъдат прослушани семпъли от всички песни на предстоящия да излезе на 6 юни албум на REVOLUTION RENAISSANCE "New Era". Траклиста на бъдещата творба на новата група на Timo Tolkki ви съобщихме тук.

   Ето и обложките на двата диска:




Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StratoBOB 26.05.2008 19:27:11 отговори + 0 0
Киске, Самет ... въпреки,че и двамата са доста по-добри от Котипелто... този албум трябваше да си бъде записан с Йохансон, Котипелто и компания, както беше предвидено, пък после да си прави там новите групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".