Чуйте първата нова песен на SYLOSIS от три години насам "I Sever"

6 дек 2019, 07:58 ч. 512 / 5 0
пред./следв.

   През 2016 г. британската модерна траш метъл банда SYLOSIS излезе във временна почивка, тъй като фронтменът Josh Middleton се присъедини към ARCHITECTS на мястото на починалия вокалист Tom Searle.

   Сега SYLOSIS се завръщат и ще издадат нов студиен албум, озаглавен "Cycle of Suffering", на 14 февруари 2020 г. По-долу може да гледате онлайн видеото към първия сингъл "I Sever", както и да видите траклиста и обложката към престоящото издание.

  В допълнение, от лагера на групата споделят, че са се разделили с дългогодишния си басист Carl Parnell, присъединил се към бандата още при самото ѝ създаване през 2000 г. На негово място идва роденият през 1996-а Conor Marshall (CONJURER).

01. Empty Prophets
02. I Sever
03. Cycle оf Suffering
04. Shield
05. Calcified
06. Invidia
07. Idle Hands
08. Apex оf Disdain
09. Arms Like A Noose
10. Devils In Their Eyes
11. Disintegrate
12. Abandon

още за:

Sylosis


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".