Чуйте първата песен на софийската банда LOST IN ETERNITY

7 юни 2015, 13:46 ч. 1547 / 3 4
пред./следв.

   Младата софийска група LOST IN ETERNITY представя първия си сингъл - песента "Lifeless". Парчето е записано, смесено и мастерирано в студио "Voon Audio" от Здравко Перников. За видеото се е погрижил Николай Тодоров. LOST IN ETERNITY са: Николай "Найки" Тодоров - вокали, Здравко Перников - вокали/китари и Калоян Цветков - барабани.

 

още за:

Lost In Eternity
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


.... 8.06.2015 13:49:15 отговори + 2 3
Ритъма на песента не е зле.С това се изчерпвам .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 8.06.2015 12:31:48 отговори + 2 2
Когато има недостиг на хора,които да се занимават с такъв стил музика е нормално да го има това.
Има безброй примери на хора които се справят перфектно с това да имат няколко групи.
Благо свири в Еуфобия , Проказа и Копростазис и Мизерере и се справя жестоко в това!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

h189 7.06.2015 13:56:49 отговори + 16 3
Не го разбирам тва. 80% от "българската сцена" са едни и същи хора, които свирят едни и същи неща, еднакъв стил под различно име. Лично вокала на тез свири в поне 4 такива "кор" групички. Ако ще правиш нещо, прави го както трябва, раздавай се на 110%, а не да направиш група, след 2 месеца да я зарежеш и да направиш нова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вокала на тази "Групи 8.06.2015 22:44:44 + 4 1
Аз лично свиря в 2 групи а не в ПОНЕ 4 и двете са различни по стил и се раздавам на 1000% и не съм зарязал нито една от двете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".