Чуйте първото EP на ELECTRIC ROXY "Sonic Seduction"

2 фев 2022, 08:46 ч. 703 / 9 1
пред./следв.

   На 1 февруари родната хард рок/глем формация ELECTRIC ROXY издаде дебютната си EP, озаглавено "Sonic Seduction". То включва преработка на излезлият през 2021 г. сингъл "Bring on the Extreme", плюс още четири авторски композиции, сред които и баладата "Тя" - първата песен на квартета на български език. Траклист:

01. Bring on the Extreme
02. Don't Go Away
03. Тя
04. Another Bad Day
05. Turn the Page

   Мини-албумът може да бъде намерен във всички дигитални платформи за музика, както и да бъде слушан онлайн чрез плейъра по-долу:

  

 

още за:

Electric Roxy


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опърпан 2.02.2022 20:28:42 отговори + 3 0
Удоволствие беше да слушам тези парчета. Браво на момчетата. Надявам се и това лято да ги слушам на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".