Чуйте песните на Доли Партън с Rob Halford и Ann Wilson

16 юни 2023, 16:50 ч. 1286 / 4 4
пред./следв.

   Както знаете, американската кънтри суперзвезда Доли Партън ще издаде първи рок албум в историята си на 17 ноември чрез "Butterfly Records"/"Big Machine Label Group". Творбата ще носи заглавието "Rockstar" и ще включва 21 "рок химна" с цяла плеяда гост-музиканти. Песните са кавъри на известни парчета, някои от които не са точно в рок жанра, но са повече или по-малко близо до него.

   Сега, по-долу, може да слушате онлайн две от парчетата. В първото гостува вокалистът на британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST Rob Halford, а във второто - Ann Wilson от HEART. Имената на песните са "Bygones" и "Magic Man". В първата композиция гостуват също и Nikki Sixx и John 5 от MOTLEY CRUE.

 



dolly parton - rockstar



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


T-Rex 19.06.2023 09:47:06 отговори + 7 0
Всъщност жената се е справила чудесно със задачата, която си е поставила. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Пешо 18.06.2023 10:50:36 отговори + 1 15
Абе вие сериозно ли? Тя е кака на Лили Иванова. Няма ли нещо по-свежо. Тука си умират да слушат стари групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 18.06.2023 15:30:10 + 22 0
Бай Пешо, първо не е кака на Лили Иванова, а е няколко години по-млада, не че има особено значени. Второ, в новината се говори за нейни дуети с големи рок и метъл звезди, които са само няколко години по-млади от нея. Според мен новината си заслужава, хубаво е, че такава звезда е решила да направи рок албум и да покани такива музиканти. Още повече, че някои от парчетата са й се получили доста добре. Трето, останал съм с впечатлението, че тук е за всякакви групи, не само за по-млади, да ме поправи някой, ако греша. Аде стига с такива неадекватни изказвания, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

влади 19.06.2023 15:38:44 + 10 1
Всъщност е 7 години по-млада и за разлика от баба Лили композира сама и свири на китара. Дуетите не са лоши. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".