Чуйте целия нов албум на NINE INCH NAILS, прочетете ревю

27 авг 2013, 14:55 ч. 252 / 2 4
пред./следв.
NINE INCH NAILS предоставиха за свободно слушане онлайн в "iTunes" целия си нов албум "Hesitation Marks". Официалната премиера на диска на пазара е насрочена за 3 септември. Същевременно, стриймингът на творбата бе достатъчен за нашия автор Nespithe да напише на прима виста ревю на "Hesitation Marks". Рецензията е дългичка, но ако искате да четете ревюта от по пет реда на създавани с месеци и години албуми с времетраене 30-60 и повече минути - купете си списание ;)
nin - hesitation marks

още за:

Nine Inch Nails


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


c187 28.08.2013 20:32:02 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=sRrQrow-PK0

NIN
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.08.2013 10:55:27 отговори + 1 0
Гениален е Резнър, ама...някак си ми липсва индъстриъла в цялата работа. И свиренето ми липсва. А и пеенето. Пък и агресията...И изобщо като маниашки фен на НИН съм адски разочарован. А как е записан албума не е важно, важно е какво се чува накрая от тонколоните.
Сега и Министри като се изкендзат на авторитета си и...ще взема да се самоубия или да прослушам сабатон, хаха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

c187 28.08.2013 10:18:04 отговори + 0 0
брато,той албума е записан с истински инструменти, просто са електронизирани ха.. ако си слушал Bomfunk MC'S , Music Instructor, Prodigy, при тях е същата работа... Като цяло в албума на NIN има 3-4 готини трака, но не бих му дал висока оценка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ммм,да 27.08.2013 18:19:09 отговори + 0 0
не спите,както винаги е особено прозорлив.ама освен,че са забравили да свирят на китара,са забравили да свирят и на барабани.иначе,би било прекрасно върху основата на тези ДЕМО песни да направят и истински албум с истински музикални инструменти.
П.С.и ТР да уволни ведага атикус рос!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".