Чуйте цяла песен от албума на METALLICA и Lou Reed "Lulu"

26 сеп 2011, 07:09 ч. 443 / 7 134
пред./следв.
Чрез плейъра по-долу може да слушате онлайн цялата песен "The View" от предстоящия албум на METALLICA и Lou Reed "Lulu". Очакваният с интерес диск излиза на пазара на 31 октомври, подробности за него ви съобщавахме текущо.



METALLICA & Lou Reed - Lulu

още за:

MetallicaLou Reed


Коментари   (134)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тигър 5.10.2011 05:40:52 отговори + 0 0
Добре де... Кога точно смяташ да проумееш какво ти пиша? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 4.10.2011 15:57:57 отговори + 0 0
Не забравяй, че с музиката се предават различни настроения и понякога точно това е търсения ефект. Но това е стила на Лу Рийд. Не ти харесва, ясно. Това няма почти нищо общо с Металика. Трябва да ти кажа, че Black Sabbath например имат много такива рифове. Като цяло подобни рифове са характерни за Дуум метъла. И в случая отгоре речитатив. Знаеш музиката има много разновидности вече. Всеки харесва определен стил. Аз например не харесвам прекаленото грухтене. Но не омаловажавам труда на хората, които творят такава музика и предпочитанията на феновете им. А, какво да кажем за т.н. антимузика. Та така. На теб не ти харесва, а на мен-да. Просто недей да плюеш. Отстрани винаги е най-лесно. Ала всъщност не е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 4.10.2011 13:02:34 отговори + 0 0
Именно, "Smoke on the Water" е елементарна песен с елементарен риф, който се повтаря много пъти. Любима моя песен. Дребната разлика с "The View" е, че "SMOKE ON THE WATER" НЕ Е ВЛУДЯВАЩО МЪРЗЕЛИВО НАПИСАНА. Не е песен, която всеки идиот с китара може да напише. Върху композицията и аранжимента е хвърлено доста мислене. Свали си от някъде нотния текст, ако не можеш да го чуеш, и ще разбереш за какво говоря. Освен това вокалната част на "Smoke on the Water" не е монотонно фалшиво говорене/виене, а истинско пеене, а инструменталът е достатъчно разчупен, че да не дразни.
Простата музика не се пише лесно. Качествената проста музика, де. Никак не е лесна за композиране и аранжиране.

Ето това не ми харесва - тъпата песен ми показва, че единствената идея зад този албум е да се изцоцат кинти от феновете на Metallica. Нищо друго. Няма идея. Няма мисъл. Има само мързел. Простотата в музиката е хубаво нещо. Мързелът не е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 4.10.2011 11:31:19 отговори + 0 0
В такъв случай трябва да си намериш друга обосновка затова, че не ти харесва песента. Това, което си написал тогава няма никакво масто там. "Smoke on the Water" също е с елементарен риф, който се повтаря незнам колко си пъти, но ти харесва. Защо? Явно не е заради текста. Нали не отдаваш голямо значение на текстовете. По същата логика кажи защо не ти харесва "The View". Не да ми пишеш, че е с елементарен риф. Разбираш ли, просто ти харесва, или не една песен, дори да е с елементарен риф. Сега разбираш ли ме аз какво искам да ти кажа. Прочети го пак, и пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 4.10.2011 09:37:31 отговори + 0 0
`айде прочети го отново сега, може ли? Това, дето съм го написал, де. После още веднъж. И така, докато го осмислиш.

После чуй една изключително елементарна песен. Казва се "Smoke on the Water". Евентуално може да разбереш защо ти я давам за пример, ако не - питай.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AZ 3.10.2011 19:09:48 отговори + 0 0
Няма да тълкувам, Тигър. Ето ти правия текст. Ето ти проста музика. Ти си го написал. Ако не ти харесва песента ОК. Няма нужда , обаче да пишеш за елементарния риф. Ти оставаш в разрив със себе си по тоя начин. Сега ако кажеш нещо, по скоро ти ще тълкуваш, не аз. Просто го чета и това разбирам. Явно ти не се изразяваш правилно. Жив и здрав.
"Някакъв досаден с елементарността си риф, който се повтаря не знам колко пъти";
"Всеки с повече от два месеца опит с какъвто и да е музикант може да изработи "композиция" от този род без проблеми. Имам чувството, че авторът на тази песен - който и да е - е вложил в мислене по-малко време от времетраенето на песента".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фенка 2.10.2011 19:37:14 отговори + 0 0
Metallica са богове! Брутална песен, много дълбока, сложна и уникална. Нямам търпение да чуя целия албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бат Таню 2.10.2011 17:13:04 отговори + 0 0
дори и в нашто село няма кат вази ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бат Таню 2.10.2011 16:50:28 отговори + 0 0
бах'ти и тъпнята майна , копеле ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 2.10.2011 01:09:50 отговори + 0 0
@AZ!
Не, не съм. За сметка на това написах - в напълно прав текст - че предпочитам проста музика.

Научи се да четеш, ако ще спориш с мен. Не тълкувай думите ми. Просто ги чети. Изразявам се достатъчно ясно и директно, че всеки да ме разбира.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 1.10.2011 21:37:50 отговори + 0 0
Относно коментарите по-долу:наистина Мейдън и Металика са най-големите в метъла,факт.Радвам се,че тези две групи съществуват.
UP THE IRONS!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 1.10.2011 21:31:44 отговори + 0 0
Лелеее кво става тук?!?!? Що се хабите толкова заради такава простотия? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 1.10.2011 19:29:58 отговори + 0 0
Чували сме и им се кефим, ама определено не могат да се мерят с Металика и Мейдън. А ти, Тигре, може да не си сложил знак за равенство м/у сложнс композиция и добра композиция, но го сложи м/у проста композиция и лоша композиция. И на тази база ти се гради цялата теория в случая. Обаче този мехур се спука. И ти сам го доказа. Мисля си, че ти не слушаш изобщо такава музика, щом не си запознат с доста дори популярни групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

- 30.09.2011 15:59:47 отговори + 0 0
Metallica/Maiden били най-известната група хахаьхХАХА! За Black Sabbath да сте чували пишкодръпковци такива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 30.09.2011 15:33:08 отговори + 0 0
@redordead
Конкретно - защото последният мейдънски албум е абсолютна боза, която не заслужава коментиране, а "Death Magnetic" е прилично творение. Да не говорим, че - все пак - най-известната метъл-група на света привлича бая хора към себе си - и положително, и отрицателно настроени. Нищо ненормално.

В кръга на шегата - чакай да излезе лятото догодина "Hammer of the Gods", та да видиш какво ще стане. Ди Майо го обяви за тогава - подозирам, че ще е понеже тогава продължават да хедлайнерстват по малко по-големи фестове от тая година. Темата за мановарското ЕР е два пъти и отгоре по-голяма от тази за мейдънския последен албум, въпреки че Iron Maiden са доста по-известната група принципно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Predator 30.09.2011 14:23:51 отговори + 0 0
Тигре, с последния си пост ми направи огромна услуга и ми спести излишни обяснения като се самоопроверга ) До тук с твоето присъствие, вече съжалявам, че отделих от времето и енергията си за да споря с радиото - жив и здрав!

redordead, нали знаеш - "всеки мрази красивите и умните" http://vbox7.com/play:2eea01dfc0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 30.09.2011 13:52:56 отговори + 0 0
ей, голяма сапунка стана, аз пък искам да питам нещо. има един форум, където хората не са хич фенове на металика, а като цяло на мейдън. Та ми беше направило впечателние, че преди да излезе дет магнетик, темата за албума беше над 8 страници, а след излизането на последния майдън беше 3-4 страници. Защо металика е такъв трън в овите на хората - хора, които обикнвено не коментират почти никога, изведнъж се появяват почват да спамят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 30.09.2011 13:34:15 отговори + 0 0
И как точно да "отразя" мнението ти? Което е по-важно, *защо* да го правя?
Третата ти точка е пълна глупост, между другото. Прочети внимателно постовете ми и ще го разбереш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 30.09.2011 12:12:01 отговори + 0 0
1. Не помня да съм твърдял, че пишеш селски обиди, ама както и да е.
2. Никъде не съм казал, че се боря да бъда ползотворен - изказвам си мнението - затова са и тези коментари. Ако исках, щях да запиша педагогика и да стана учител.
3. Интересен факт е, че избирателно обръщаш внимание на постовете ми, и по-конкретно само на личните ми нападки - отрази мнението ми относно музикалните ти познания - опровергай ме с нещо... нека има диалог а не само дракане все пак.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 30.09.2011 11:30:05 отговори + 0 0
Не аз пиша селските обиди, Хищнико. Ти си. Съжалявам, но аз тук не обидих, не нагрубих и не наругах никого. Мисля, че се държа достатъчно цивилизовано спрямо събеседниците и бих се радвал, ако получавам същото в отговор. Не виждам никакъв смисъл да се включваш, ако не можеш да го доставиш. Не си ползотворен за никого. Дори за себе си. А с този начин на писане си вредиш на тезата.

@mr..slagel
Doors не ги харесвам и не ги познавам, затова предпочитам да не ги коментирам. Това, че влиянието на Рийд тук е доста по-голямо, е очевидно, което пък означава, че просто ще го избягвам занапред.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Predator 30.09.2011 11:04:56 отговори + 0 0
Тигре, нека ти го изясня, понеже ми изглеждаш заблуден - отговаряме ти по една едничка проста причина, която на теб ти е неудобно да приемеш - провокираш с неаргументираните си постчета, лъхащи до неузнаваемост и некомпетентност. Също е дразнещ начинаът, по който опитваш да си налагаш бездарното мнение Също така демонстриращ остра липса на чувство за хумор ама това да ти е дерта И да - Никой си за мен, Никой си и за 90% от присъстващите тук, а да се изтъкваш с "коментарчета" еди-къде-си е.... дори няма ад го коментирам. освен това мнението на шайка закостеняли trve метъли не доказва абсолютно нищо.. жалко за теб, че си като овца и се ръководиш по оценките под новините. И накрая един добронамерен съвет към теб, ти сам си прецени дали да го приемеш или не - когато ти сътвориш произведение...дори само една песничка, която да бъде призната, хайде да не кажа в световен мащаб, но поне в България, тогава да си даваш осъдителните коментари и да ми се правиш на музикален филолог - ходи да си демонстрираш екскрементите някъде, където ще ти повярват. Приятни сънища! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 30.09.2011 09:40:00 отговори + 0 0
mr..slagel - мисля, че бях прочел изказване на Роб, че албумът е съчетание от психарщината на Лу и тежък саунд от металика, та да се надяваме, че ще има и други, по-тежки парчета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mr..slagel 30.09.2011 01:19:51 отговори + 0 0
OK,може би и Доорс също са елементарни,защото и при тях музиката не е водещото,а по скоро фон за текстовете на Морисън.А може би и това е съвсем целенасочено от страна на Металика и Лу.Погледни го от тая страна,все пак това ще да е концептуален албум.И твърдя че влиянието на Лу Рийд е доста по голямо от това на Металика в проекта,така че е напълно нормално феновете им да са объркани или недоволни,или част от тях.Поне на мене така ми изглежда...Ама и да се отрича веднага ми изглежда несериозно най малко.А и като не харесваш Лу Рийд,аз нищо не мога да направя по въпроса.Аз също нямам твърдо мнение по проекта,просто се опитвам да разбера мотивите на музикантите,като излезе тогава може да се каже нещо по категорично.Мисля си също че това ще е най твърдото парче от албума,ако съм прав тоя рев дотука ще ни се види като весело джафкане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кво??? 29.09.2011 23:29:18 отговори + 0 0
Някой изслуша ли това до края)) WTF!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 29.09.2011 22:11:42 отговори + 0 0
Никъде не съм поставил знак за равенство между "сложна композиция" и "добра композиция", много моля. Четете внимателно. Още повече, че за годините, в които пиша тук и във форума, на доста хора им е станало ясно, че предпочитам проста и директна музика.

Още нещо. mr..slagel, НА МЕН композирането и аранжиментът на това парче щяха да ми отнемат петнайсетина минути макс. Да, сериозен съм. Толкова е мързеливо. И да, ПРИНЦИПНО с музикалния талант на Хетфийлд и компания просто не мога да се сравнявам - т.е. принципно са несравнимо по-добри композитори от мен. Смятай колко мързеливо е написано това горе. Тук не говорим за сложност, а за вложена мисъл. Тук това просто го няма, а фактът, че е дело на хора, които наистина ги бива в писането на музика, още повече влошава нещата.
Ще те помоля вместо за пореден път да ми казваш, че не съм разбрал нещо си там, просто да ми кажеш КАКВО, по дяволите, не съм разбрал.

@redordead
Принципно ти разбирам мнението и до голяма степен го подкрепям. При мен, обаче, нещата са малко по-различни. Както казах, за да се заинтересувам от символика и тъй нататък, трябва музиката като музика да ме спечели на своя страна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mr..slagel 29.09.2011 21:12:50 отговори + 0 0
Сам си противоречи,и Predator му го е обяснил много добре,и ти сега,та няма смисъл и аз да го казвам същото.Много често именно в простотата се крие гениалността и величието на дадена група-и Стоунс и ДиСи не правят кой знае колко сложна музика,но това не значи че не са велики музиканти.Тигър,не съм казвал че точно това парче ще издържи теста на времето,а говорех по принцип.А и как да го твърдя като не съм чул албума!И как да отрека един проект само въз основа на 1 парче.А и ако на Лу Рийд или Металика им отнема 15 мин. да измислят едно парче,а на теб примерно 6 месеца,то това не означава че са мързели,а че просто са много по талантливи от теб,тука пак може да не се съгласиш.То и затова нямаме група която да е пробила по далеч от Румъния,защото всеки "самороден талант" е със самочувствието на световна звезда и дава акъл на разни Хетфиловци и Рийдове как да си правят музиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 29.09.2011 21:07:25 отговори + 0 0
Тигре, като за начало - не давах текстове на мановар, а на металика - Die by my hand - creeping death, die by the sword - slayer - две от най-любимите ми групи. Второ - за самостоятлеен албум на група се счита авторски запис - какъвто това не е или например както не е и Гараж Инк. Песента - не ми харесва - не я смятам и за боклук - ако беше на друга банда дали бих я чул???? може би не, но металика затова са металика, защото всеки ги коментира и дори да запишат албум с пърдене и уригване хората пак ще си дават мнението - това показва, че публиката има отоношение към тях...а за симовликата - казвам, че за да разбираш по-добре нещо е хубаво да го пзонаваш в цялостта му...навремето, като бях хлапе, имаше един нацист в родния ми град, даже нямаше понятие като скин хед тогава използвано в БГ...е, та този индивид слушаше Ескплойтед...та затова имам предвид, че е добре да се познава символиката...в крайна сметка никой не е длъжен да слуша нещо, което не му харесва - всичко е субективно - хората плюят по Лоуд, а аз смятам, че е великолепен албум - това, че няма джъгъ джъгъ за мен не е от значение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 29.09.2011 20:20:40 отговори + 0 0
Тигре! Парадираш, че тая музика била елементарна, а в същото време даваш за пример Manowar. Не знам що за музикант си щом смяташ, че Manowar имат много сложна музика. То по твоята логика и тя не струва. Ама това не пречи да имат запомнящи се и издържали на времето песни. Остават си група. Пък и не е редно да пренебрегваш така лесно текста. Нали си творец. Творците не правят така. Аз по скоро теб не смятам за творец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 29.09.2011 19:07:20 отговори + 0 0
Първо, искам да помоля разни хищници да спрат да ми демонстрират познанията си за текстовете на Радо Шишарката. Чалга и аз съм слушал, при това доста повече, отколкото ми се иска, но не парадирам с това в Интернет.

По отношение на това дали съм Никой или Някой... Ами щом няколко човека се изредиха да ми отговарят, явно съм малко повече от Никой. Името ми е Легион, защото сме МНОГО, бтв. Или поне щеше да бъде, ако не бях Тигър. Вижте коментарите в ютуб, вижте коментарите тук, вижте оценките за момента и след това ми кажете, че аз - на своя глава - съм решил дали "песента" става или не. Това не е мое мнение.

redordead, как да не е албум на Metallica, като именно това пише НАВСЯКЪДЕ за него? Как бил новият албум на групата и Лу Рийд, и тъй нататък. Мислиш ли, че без тия приказки ТИ щеше да си чул това произведение? А мислиш ли, че ако не беше намесена любимата ти група, щеше да ти хареса?
Кажи ми, освен това, ЗАЩО трябва да ми дреме за дълбоката символика? От кога дълбоката символика сама по себе си е плюс за което и да е произведение? Нека ти кажа нещо - всеки малоумник може да натъпче произведението си със символика. Въпросът е това да е направено добре. В случая това просто не е така. Иначе, предвид факта, че все пак са набъркани Хетфийлд, Улрих и т.н., песента щеше да е много по-харесвана.
А, да, понеже даваш примери с текстовете на Manowar - абсолютно всяка песен на тази група, дори най-пропадналата глупост, която са правили някога, е в ПЪТИ по-добра на ниво композия, вокално и инструментално изпълнение от "The View". Това е просто факт. Текстовете нямат такова значение. Както казах, аз в текста на "The View" ИЗОБЩО не съм се заслушвал, че да ме интересува. Затова не го и коментирах.
Що се отнася до това кой колко разбирал от музика - ами аз свиря и композирам от няколко години. И пак не бих казал за себе си със сто процентова сигурност, че разбирам от музика. Кой с акъла си би? Какво означава да разбираш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 29.09.2011 17:54:50 отговори + 0 0
"Оооооо, Тигре, Тигре!" (както е казал "поета") - музиката не се изразява в това, колко сложно музикално произведение може да направи дадения музикант. Хейви метълът катко знаеш като цяло е елементарна музика, с изключения разбира се. Със същия ефект мога да ти дам много примери за доказали се групи (като ДА РЕЧЕМ Мotorhead ил иизбери си ти някоя), чиято музика е елементарна и монотонна - куплет-припев-куплет-соло-бридж-куплет-припев-край и т.н. Не е нужно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО една песен да е издържана инструментално за да е добра и за да хване ухото. Доста елементарно разсъждаваш и си бие на очи, че просто търсиш някаква причина да оплюеш в случая песента. Ти си Никой, за да казваш кое става и кое не - хубавата, ставащата музика е субективно понятие и е добре редовия български металяга да го осъзнае ВЕЧЕ! А съвсем отделна тема е, че песента, замисъла и изпълнението са далеч от "елементарното" - просто трябва да го разбереш (както е успял пича по-долу, и се аргументира на всичкото отгоре), а като не разбираш нещо е добре да си траеш. Амин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


redordead 29.09.2011 17:29:45 отговори + 0 0
Тигре, така ще говоря, защото най-честият коментар тук е присмиването, че Джеймс бил маса, с 3 минути търсене в нета, видях, че това всъщност е с доста дълбока симвлика, но дори ако пренебрегнем този факт, наблюдението ми е, че всички го коментират това скяаш е новият албум на металика - това не е албум на металика, нито на лу рийд, това е страничен проект, който дори не може да се нарече и точно албум...аз си мисля за него като за пиеса, чийто автор е наел музикантите да напишат музика към нея...това е...а иначе е факт, че метъл фена трудно осмисля фрази по-сложни от die by my hand, die by the sword...etc...което го/ни приближава доста до така оплюваните от нас чалгаджии, защото като цяло метълите обичат да мисялт за себе си като за някаква елитна група меломани разбиращи от музика, което всъщност е доста далеч от истината...в повечето случаи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 29.09.2011 17:21:35 отговори + 0 0
Ъхъ. И к`во точно те кара да мислиш, че тая повърня ще издържи теста на времето? Единствената причина някой да е *чувал* за нея е, че са намесени Metallica. Няма друга. Просто няма. Това е истината.

Отделен е въпросът, че тази т.нар. песен е скалъпена за не повече от петнайсет минути. Отделно от записа, де... Именно по тази линия сравнението ти с Ван Гог е просто некоректно. Ван Гог е работил усилено по картините си. "The View" е дело на група мързели. Или поне така са се проявили тук. Всеки треторазреден актьор би прочел наратива по-въздействащо. Всеки с повече от два месеца опит в свиренето на китара може да измисли същата или по-добра инструментална подложка. Това са факти, неоспорими. Лу Рийд е заимствал идеята от някакъв драматург от преди стотина години, с когото нито съм запознат, нито искам да се запознавам - т.е. в случая на Рийд не мога да му присъдя дори точки за оригиналност.

Искам, обаче, да разбера какво точно не разбирам в тази "песен". Обясни ми. Моля те.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mr..slagel 29.09.2011 12:57:52 отговори + 0 0
Точно така-твое мнение.Моето е различно,а и не е само мое,а и на други хора.То и един Ван Гог е бил отречен приживе и продал 1 картина през живота си,ама това не пречи да е гений.Ако не разбираш нещо,това не означава непременно че е боклук.А най добрия критерий е времето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

king_of_dreams 29.09.2011 08:28:33 отговори + 0 0
@mr..slagel - не слагай името на Запа до това на Рийд - единият наистина е гений, а другият си е просто един вял и монотонен наркоман.Така и не мога да разбера какво толкова намират в него или във Велвет.Абсолютна боза е направеното от него с участието на Металика - мое мнение.Някои се правят на големи авангардисти и музикални ценители и изказват мнения, далеч от това, което всъщност чувстват и усещат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 28.09.2011 19:30:02 отговори + 0 0
Честно казано новата песен на Металика не ми харесва, но това няма никакво значение. Когато прослушвах музика 1986-1987 г. Master of Puppets беше култ, култ бяха и други подобни групи от Западното крайбрежие свирещи в thrash стилистиката.Когато някои от тези групи започнаха да търсят различно звучене и започнаха да се променят, аз преминах към по-млади и свежи групи, които запазваха духа на онази декада.Не се мъча да откривам онзи звук в новите неща на Metallica,има достатъчно други банди които издават неща в Онзи стил и които слушам.Пристрастен съм към онзи стил, а не към някакви си групи,които и да са били големи някога, вече са много далеч от корените си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 28.09.2011 17:25:14 отговори + 0 0
Поправка:
Вместо "музикален инструмент" съм написал "музикант". Важна е разликата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 28.09.2011 17:07:01 отговори + 0 0
Не казах "речитатив", казах "досаден речитатив". Разликата е като между "картина" и "мацаница".

Това, което чувам, е толкова мързелива работа, че просто няма на къде повече. Някакъв досаден с елементарността си риф, който се повтаря не знам колко пъти, и влачещо-виещият глас на Рийд върху него. Всеки с повече от два месеца опит с какъвто и да е музикант може да изработи "композиция" от този род без проблеми. Имам чувството, че авторът на тази песен - който и да е - е вложил в мислене по-малко време от времетраенето на песента.

А това, че редордед обича да гледа отгоре редовия метъл-фен, си е чисто и просто ФАКТ, видим дори от коментара му към тази новина. Аз, впрочем, не съм редови метъл фен, но това ме дразни. Много ме дразни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aston villa 28.09.2011 16:46:04 отговори + 0 0
@Тигър: redordead не плюе метъл феновете, защото и той си е метъл фен. Може би не си следил всички негови изказвания. Не го защитавам само отбелязвам. А това, че в дадена песен има речтатив, не означава, че не е музика. Явно си доста ограничен приятелю. Като цяло и на мен не ми харесва това парче, но това е индивидуален, страничен проект и не е за широк кръг от хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 28.09.2011 16:28:49 отговори + 0 0
Прави ми впечатление, че redordead много обича да плюе по метъл-феновете в коментарите под новините тук. Бая досадно е.

Не го знам Лу Рийд, а щом "пее" така навсякъде, и по-добре. Принципно съм доста отворен към всякаква музика, обаче от всичко, което има наглостта да се нарича песен, очаквам... Музика ли, що ли... Не досаден речитатив, дето не става за слушане. Да, може в контекста на целия албум тази песньовка да звучи малко по-добре, ама... Нямам намерение да проверявам.

Прочее, в текста на "песента" не съм се заслушвал, ама изобщо. Интересувам се от лирическия контент на една песен едва след като съм успял да я харесам като музика. Музиката е музика заради музиката си, ако текстовете бяха най-важното, вместо да слушам песни, щях да чета поезия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 28.09.2011 08:26:15 отговори + 0 0
реших да вляза във форума на Лу Рийд, хората харесват песента и се примсиват на това колко са тъпи метъл феновете...до известна степен трябва да се съглася - например обсъждат как феновете не разбирали това за масата, което било:

floatintothemist wrote:don't get the 'i am the table line' though.

The table of the law given by God to Moses. In fact than he added "these ten stories" (the ten rules).

Та в песента и текстовете и историята явно има много много повече симовлика, отколкото един рдови метъл фен може да понесе и осмисли...Гост007 може би го е осъзнал, аз не претнедирам да съм - раздовен съм за песента и знам, че е писана по пиеса, но не съм запознат с нея...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mr..slagel 27.09.2011 23:56:33 отговори + 0 0
Грешката ви е,че се опитвате да чуете Металика в парчето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост007 27.09.2011 23:05:21 отговори + 0 0
Както казах, дадох шанс на песента. Но преди това прочетох либретото на операта ЛУЛУ, и понеже не бях подготвен за това, което прочетох, се наложи да прочета още някои неща на този луд, ама много луд човек - Франк Ведекинд... След това изгледах части от нямата екранизация на ЛУЛУ... И накрая се прибрах у дома, качих си краката на високо, отворих си една бира и пуснах отново песента...

Вече нямам представа за кой път я пускам... Звучи ми различно, и най-вече - успях да "чуя" Металика в нея. И мисля, че Франк Ведекинд, Лу Рийд и Металика са една неочаквано добра комбинация!
Изпълних се с надежда за целия албум.

И още - тая песен се слуша на слушалки. Задължително.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Васил Стоянов, Шумен 27.09.2011 23:01:32 отговори + 0 0
За съжаление - нищо оригинално е свое не предлагат тук. Стилът подозрително много се доближава до този на ROLLINS BAND в албума "Weight" (1994), примесен с малко CATHEDRAL от началото на 90-те ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 27.09.2011 22:17:46 отговори + 0 0
Само не разбрах къде ги видяхте тия кухненски посуди. Наркотиците какво ли не правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 27.09.2011 21:36:52 отговори + 0 0
Логика - 2011-09-26 08:52:26
И какво научихме от текста? Джеймс се сравни с 1/2 от кухненската посуда,..............

Я пак, кой е зад микрофона ???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Критик 27.09.2011 20:20:12 отговори + 0 0
Албума се очертава да е много добър.
Естествено, не е за масовия слушател.
Ще влезе в личния ми топ 10 за годината.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eilhar 27.09.2011 19:27:33 отговори + 0 1
ЪЪ true metallica fan, ти изобщо нещо друго чувал ли си, че си толкова тру и според теб тва им е най-добрата песен? омг Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 27.09.2011 18:12:38 отговори + 0 0
Първо държа да отбележа, че твърдението за това как Металика ще разочароват феновете си са абсолютно необмислени. Точно тях няма как да разочароват. И това е защото те разбират какво искат да кажат на света. Това наистина не е изцяло проект на Металика така, че не се знае кой е композиторът. Мисля, че Металика са доказвали какво могат. Тази песен според мен е с нормално звучене за един бъдещ концептуален албум. Това не значи, че и другите ще са същите. Просто може да се явява като мост. Искам някой да пише кой е албумът на годината според него да го разнищим. Със сигурност другите песни ще са много по добри. Никога подхода не е да се пускат най- добрите парчета в това да сте сигурни. Айде ще си пусна песента отново, осмокласници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голъм 27.09.2011 17:41:34 отговори + 0 0
Ако и другите песни от тоя албум са такива,лишени от всякакъв смисъл,приличащи на разпяване на Краси Аврамов...спирам да слушам МЕТЪЛ...Що не вземат пример от Машин Хед и не се върнат към траша... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 27.09.2011 16:14:40 отговори + 0 0
И какво точно не разбирам, mr..slagel? Ще ми обясниш ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


anonimen 27.09.2011 13:24:10 отговори + 0 0
Най-ИЗВЕСТНИТЕ в света да, но най-ДОБРИТЕ- ДРУГ ПЪТ!Повечето им фенове даже не са и чували за нищо друго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

True metallica fan 27.09.2011 10:02:43 отговори + 0 0
Най-доброто нещо което съм чувал на Металика!
НАИСТИНА СА ГЕНИИ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА!
ПОКЛОН! Песента ще я въртя 24/7 до излизането на албума!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 27.09.2011 09:49:54 отговори + 0 0
Много слаба работа....адски слаба Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sharzh 27.09.2011 07:29:13 отговори + 0 0
Страшна помия... Най-добре Металика да се върнат в 80-те и да започнат да пробиват наново с Kill 'em All,Master Of Puppets и Ride the Lightning...Поне за мен това е най-доброто от Металика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Your Father 27.09.2011 00:45:08 отговори + 0 0
Баща ви не одобрява тази музика, но не защото има нещо против Металика или които и да било да правят експерименти, а просто щото тва тука е лайно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mr..slagel 27.09.2011 00:38:36 отговори + 0 0
Лу Рийд е гении и е нормално огромната маса да не разбира музиката му,същото е със Дзапа,Чарли Паркър и др.Тая колаборация ще предизвиква предимно негативни мнения заради факта че е замесена Металика,а феновете и очакват точно определени неща от тях заради стила с който имаха най голям успех.Опитаха се да избягат от него,но заради ограничените им творчески способности не успяха,а сега се закачат за Лу в пореден и може би последен напън да се опитат да влязат в групата творци,издигнали се над стиловите ограничения.Това дали ще успеят само времето ще покаже,но едно е сигурно,ако проекта няма успех,то Лу ще излезе с ненакърнен имидж просто защото е над всякакви маркетингови стратегии,а Металика ще оберат негативите.А и така ще е най логично,защото сами се превърнаха в продукт на съвременната поп култура. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zaretza 26.09.2011 23:27:32 отговори + 0 0
Хора, Вие нищо не разбирате от Музика! Това е Уникално. Ушите ми се радват, сърцето ми подскача и душата ми се рее из небето. Това е дар от Бога. Thank you Lou! Thank you Metallica! Винаги съм искал да чуя точно тази Музика, точно когато имам запек и дори и Пайнер и АРА не можаха да ми помогнат в този труден за мене час. Нека Бог да пази МETALLICA!!!! .... Tова е МузикаТа!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 23:25:11 отговори + 0 0
maiden - 2011-09-26 23:03:24

това е Лу Рийд с Металика,а не обратното....

А! Разгеле, шъ съ сетиш!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 26.09.2011 23:03:24 отговори + 0 0
Металика за пореден път се изсраха в ушите на феновете си......SAD BUT TRUE
Фенчетата по-долу,знам колко ви е гадно,че слушате това нещо и много ви се иска да ви хареса,но......не става и не става.И тогава се започва:това е експеримент,това е Лу Рийд с Металика,а не обратното....бла,бла,бла.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fuckingeorge 26.09.2011 22:58:59 отговори + 0 0
Пичове, не знам защо трябва да се правите на големи разбирачи. Абе слушайте и като не ви харесва - здраве да е. Пълно е с готини банди, ама вие не та не - Металика.
Просто го преживейте, следващият албум на Металика може да е с участието на Лейди Гарга, на Мадона или в най-добрия случай на Леми или Ози.
Просто им е писнало да бичат това което на вас ви се слуша.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


yapo 26.09.2011 22:54:31 отговори + 0 0
Идеята е страхотна, да смесиш наркоманската психаделия на Velvet Underground, агресията на Металика и "Лулу" възгледите за кофтито съдба!!! Да, вероятно би се получило преди 25 години, когато Металика наистина бяха новатори и уникална енергия бликаше от творенията им, а Лу Рийд бе все още в сравнително прилична възраст и достатъчно креативен. Сега е твърде късно! Поне това парче е изпражнение за ушите! Нека все пак чуем албума, може пък изненадата да е приятна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Евгени Неделчев 26.09.2011 22:39:50 отговори + 0 0
Абсолютна боза. За съжаление, много отдавна Металика се изчерпаха..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 26.09.2011 22:26:54 отговори + 0 0
Май малко хора забелязват какво пише на клипа и не само там :
Lou Reed & Metallica,
а не Metallica & Lou Reed

Т'ва някви плитки мозъци обърнаха Lulu-то на официален нов албум на групата...аре мислете малко бре !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кърк Хамет 26.09.2011 21:55:08 отговори + 0 0
@Анонимен - 2011-09-26 21:41:28
"Само аз ли си мисля че джеймс също е виртуоз въпреки че свири само ритъм ."

Да.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zeon 26.09.2011 21:54:12 отговори + 0 0
Това е най-лошото нещо, което съм слушал от Metallica изобщо. Не искам да казвам голяма дума, защото това е само едно парче от цял албум, но и St. Anger не пада под това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.09.2011 21:41:28 отговори + 0 0
Само аз ли си мисля че джеймс също е виртуоз въпреки че свири само ритъм .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 26.09.2011 21:37:55 отговори + 0 0
@последната анонимна
Не че нещо, обаче Хамет не е виртуоз, ама изобщо. Дори на фестивал като "Цвете за Гошо" половината китаристи са технически доста по-добри от него. Приличен е, даже е доста добър, обаче... Единственият истински виртуоз в групата е Трухильо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 21:13:46 отговори + 0 0
пичове, за стандартите на Металика от последните 20 години песента си е ок айде сега очакваме ултрас-феновете на Металика да почнат хвалебствията, че това е само за ценители, че е супер-арт и т.н. и т.н. ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 20:49:26 отговори + 0 0
Вие още ли не сте разбрали, че на Металика им се прави кънтри и кой знае, може би някакво претенциозно авангардно изкуство? "Death Magnetic" беше замазване на очите на непрекъснато мрънкащите за траш фенове. Истината е, че отдавна не им се прави метъл на чичковците. Просто с това са известни и им се налага... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

поредната анонимна 26.09.2011 20:44:35 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-09-26 19:19:44
Ако беше на Лоу Рийд и Metallica "само свирят" за къв чеп ще ги наема, нито са някакви виртуози нито нищо, можеше да си наеме и който и да е. Очевадно са участвали в писането на музиката и си личи, че вече не стават.
Абе ти в ред ли си!? Как да не са виртуози? Ако Кърк Хамет не е виртуоз ще се гръмна! И по твоята "професионална" преценка кой е достатъчно велик виртуоз за да свири с Лу по проекта му?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 26.09.2011 20:37:02 отговори + 0 0
Не искам да обиждам феновете на групата или тези на Рийд, обаче това парче е пълна простотия. Не става за слушане, ама изобщо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сладък_Келеш 26.09.2011 20:24:20 отговори + 0 0
Дабъл клик он дъ лефт бътън оувър Аудасити айкън -> Оупън файл -> Металлика Енд Лу Рийд "Дъ Вю" -> Кът олл Лу Рийд партс -> сейв дъ ласт ов дъ трак аз мп3 формат -> инджой дъ "чат-пат" беаутифул мюзик..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alfer 26.09.2011 20:15:20 отговори + 0 0
А аз си мислех че ST.Anger им е слабия албум, а той е доста по-добър от този шит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alfer 26.09.2011 20:15:06 отговори + 0 0
А аз си мислех че ST.Anger им е слабия албум, а той е доста по-добър от този шит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frost 26.09.2011 20:12:49 отговори + 0 0
Хахахаха...........мнооо злееееееееееее!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Yanni 26.09.2011 20:04:06 отговори + 0 0
Отчайващо слаби барабани... Ларс се излага доста. Песента няма да я коментирам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 26.09.2011 19:52:25 отговори + 0 0
Рядко тъпа песен!! Тия защо още не са се разпаднали?!
Да излиза новия МЕГАДЕТ, че да смажем ушите с нещо квалитетно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 19:19:44 отговори + 0 0
Ако беше на Лоу Рийд и Metallica "само свирят" за къв чеп ще ги наема, нито са някакви виртуози нито нищо, можеше да си наеме и който и да е. Очевадно са участвали в писането на музиката и си личи, че вече не стават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gotica 26.09.2011 19:07:09 отговори + 0 0
съква Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 19:06:57 отговори + 0 0
Мнооооооооооого тъжно.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бобз 26.09.2011 18:44:51 отговори + 0 0
Aston villa, според мен, е най-прав - първо е въпрос на вкус дали една музика изобщо ти харесва, второ - това си е страничен проект и такова ще си остане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 18:33:43 отговори + 0 0
WTF???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wildwind 26.09.2011 18:23:01 отговори + 0 0
Малее,загубих цели 4 мин в слушане на тва..! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 18:10:21 отговори + 0 0
Пълна пръдня! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aston villa 26.09.2011 17:19:01 отговори + 0 0
Слушах го пак - това парче, но.....не ме грабва. Може би не разбирам от музика и т.н. Фен съм на Металика и винаги ще си остана. Това го приемам като нещо странично и извън колекцията ми на Металика ще остане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EMPEROR 26.09.2011 17:17:55 отговори + 0 0
Никога не съм слушал нещо по-откъсаноГлупава мелодия,а тоя Лу мънка все едно съобщава влаковете на гаратаЗнаех си,че Металика трябваше да се разпаднат още след 1991 г.,но не очаквах,че ще станат толкова зяяяяяяян Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonymous 26.09.2011 17:11:24 отговори + 0 0
От доста време не бях слушал по - голяма боза! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 26.09.2011 17:01:17 отговори + 0 0
В интерес на истината Лоу Рийд има не лоши песнички,за Металика няма смисъл да говорим,ама това тук е пълен отврат,не знам как им се занимава на Металика все да правят такива глупости,вместо да правят това,което си могат най-добре... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 16:32:15 отговори + 0 0
Отвратително!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гост007 26.09.2011 15:54:22 отговори + 0 0
Първото чуване ме отегчи почти до смърт. Но все пак ще дам втори (че и трети) шанс на проекта, и ще го чуя в по-подходяща обстановка и с по-различна нагласа...
Проблемът според мен е, че Металика НЕ Е концептуална група, респ. концептуален арт-албум не им подхожда. Друг е въпросът, че както вече някой спомена, не е и достатъчно АРТ...
А може би трябва да се подходи с повече чувство за хумор???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The TABLE 26.09.2011 15:23:59 отговори + 0 0
EVERYONE

ONLY WHEN YOU BECOME "THE TABLE" WILL YOU UNDERSTAND THIS SONG!!!!

BECOME THE TABLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eXasis 26.09.2011 15:21:09 отговори + 0 0
Е, стига тук трябва да си признаем ужаса Интересното в тази песен е, че феновете на Металика ще останат потресени, същото се отнася и за феновете на Lou Reed. Просто не се е получила музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 26.09.2011 14:46:23 отговори + 0 0
скукаааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 26.09.2011 14:43:10 отговори + 0 0
I'm the tablet...
Then I'm the smartphone o0... WTf
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

galingit 26.09.2011 13:53:19 отговори + 0 0
Абе слабата половина за хората слушащи метъл е Lou Reed, сигурно за неговите фенове Metallica не стават,
както и да е, според мен колаборацията не работи, не е достатъчно "арт", ако това е била идеята.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.09.2011 13:50:31 отговори + 0 0
...не знам какво да кажа. Всичко около този проект е толкова СТРАННО - името, обложката, песента. Честно казано не съм във възторг, въпреки фенската си нагласа. Надявам се останалите песни да са по-силни, защото тази едва ли ще ме накара да я чуя втори път... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Brutusa 26.09.2011 13:45:09 отговори + 0 0
СУПЕР Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funeral frog 26.09.2011 13:44:26 отговори + 0 0
redordead - 2011-09-26 12:38:21
...
реално някой очаквал ли е лу рийд да иска да свири траш метъл?

или пък Металика?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

niki 26.09.2011 13:37:20 отговори + 0 0
отвратително... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 26.09.2011 13:33:12 отговори + 0 0
Хаха, дори по-зле е отколкото очаквах! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


tom araya 26.09.2011 13:32:50 отговори + 0 0
За пръв път от 20 години ще преслушам може би повече от 1 път албум на Металика,но виновника за това ще е Лу Рийд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до redordead 26.09.2011 13:29:54 отговори + 0 0
redordead - 2011-09-26 13:22:02
форс, то и на напалм дет и на слауер не мога да им изтананикам припевите, ама не ми пречи да ги слушам...

то нищо няма да ти пречи и да си ядеш лайната ... ама тва не значи че е добре ахах
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 13:25:22 отговори + 0 0
Thumbs up if you've farted better tunes than this. - от ютуб... мухахахахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Абе 26.09.2011 13:24:24 отговори + 0 0
Удивително добри китари за Metallica, наиситна доста добре .. страшно мн копират Iommi! в резултат на което се е получило доста тежко парче, браво за което ... както и да е, 1 птичка пролет не прави ... ще го видим целия албум. нормално е преди да излезе албума да си пуснат най-доброто парче за реклама, та да има продажби парчето е добро, даже може и да е по-добро от стандартните на Metallica хаха, заслужава си преслушването Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 26.09.2011 13:22:02 отговори + 0 0
форс, то и на напалм дет и на слауер не мога да им изтананикам припевите, ама не ми пречи да ги слушам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


force 26.09.2011 13:18:42 отговори + 0 0
Каквото и да си говорим,нещо,което е тъпо си остава...ТЪПО!Без значение кой го е създал.А сега тези дето им харесва нека изтананикат припева...)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 13:10:08 отговори + 0 0
Напълно съм съгласен с redordead. Това е съвместен проект и трябва да се гледа от друг ъгъл на произведението. За мен е доста интересно, има атмосфера и в никакъв случай не звучи лошо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Az 26.09.2011 13:04:48 отговори + 0 0
Необходимо е да се въведе възрастов и интелектуален ценз за ползването на интернет. Дано някое правителство се сети. То и за гласуването няма да е излишен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skolnick 26.09.2011 12:58:07 отговори + 0 0
Все едно Methodman реди!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 26.09.2011 12:38:21 отговори + 0 0
явно 99% от тук пишещите не разбират няколко неща:

1. това е прокет на лу рийд, в който металика общо взето само свирят
2. албумът е направен по пиеса, и това прдопределя странната форма и речитативите

реално някой очаквал ли е лу рийд да иска да свири траш метъл?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.09.2011 12:34:31 отговори + 0 0
Георги - 2011-09-26 10:42:14
Металица са изключение де Като слушам тази песен мисля че са преоткрили алкохола и наркотиците на стари години

Де да бяха...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 26.09.2011 12:31:45 отговори + 0 0
..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 26.09.2011 12:25:33 отговори + 0 0
OMG TOTAL FAIL ... тъкмо мислех че почват да се пооправят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aston villa 26.09.2011 12:09:09 отговори + 0 0
много еднакво ми се струва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the hellion 26.09.2011 11:39:24 отговори + 0 0
С нищо не ме впечатли, отегчи ме. Това парче, ако го пусна на някой без да знае кои са авторите, едва ли ще го заслуша сериозно, камо ли да го запомни. Надявам се албумът да е нещо концептуално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


зоикс 26.09.2011 11:13:53 отговори + 0 0
Fail Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джаф 26.09.2011 10:48:51 отговори + 0 0
Георги - 2011-09-26 10:31:32
До някой си анонимен, гледай си работата човече, изчерпани са мозъчните ти клетки, групите са мачкали, мачкат и ще мачкат за напред. Както се казва, като не ги слушаш, ти губиш!

Ами, то това съм на 99% сигурен, че е едно и също малко животинче, което постоянно мяука така жално под почти всяка новина (най- много да е едно от двете или трички същества с интелект на 10 годишни, които мяукат). Както и да е, нека си мяукат, незначителното не пречи на никого.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 26.09.2011 10:42:14 отговори + 0 0
Металица са изключение де Като слушам тази песен мисля че са преоткрили алкохола и наркотиците на стари години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 26.09.2011 10:31:32 отговори + 0 0
До някой си анонимен, гледай си работата човече, изчерпани са мозъчните ти клетки, групите са мачкали, мачкат и ще мачкат за напред. Както се казва, като не ги слушаш, ти губиш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 10:27:46 отговори + 0 0
И къде е тук Металика??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.09.2011 10:13:51 отговори + 0 0
Опа! Личи си кой пие рано сутрин... Исках да кажа, че и на маса не прилича, ама много му се ще да е маса...
I AM THE TABLE!!! <--- rlz
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 10:10:53 отговори + 0 0
Не ми хареса кой знае колко, защото съвсем не очаквах такова нещо и останах като гръмната, но утре като го чуя пак с правилната нагласа сигурно ще ми хареса.
Съгласявам се с Логика - Джеймс не прилича на стол или шкав, макар че и на ама не прилича, ама пък има мерак да е...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оня 26.09.2011 10:01:13 отговори + 0 0
Хм... то това не е песен, а някакъв речитатив с музика зад него! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 26.09.2011 09:55:22 отговори + 0 0
Ми кой ви кара да слушате още Металики,Мейдъни,МеноВари,Хелоини и т.н. 2011-та сме.Всички такива банди отдавна са изчерпани и разчитат на стари лаври. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Къча 26.09.2011 09:34:57 отговори + 0 0
Дано другите песни са коренно различни, че скоро ще правим 20 годишен юбилей откакто Металика не могат да издадат свестен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.09.2011 09:05:07 отговори + 0 0
Уау. Никак не съм close-minded metalhead, но... вече изобщо не гледам с интерес и очакване към този албуммммйеа. Много скука и претенция, ужас.

I AM THE TABLE!!! АХАХАХАХА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Логика 26.09.2011 08:52:26 отговори + 0 0
И какво научихме от текста? Джеймс се сравни с 1/2 от кухненската посуда, след което настоятелно повтаряше, че той е маса. Ок,ок, щом твърди че е маса, кои сме ние да му противоречим? А и ще се съгласите,не прилича на стол или шкаф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

банх 26.09.2011 08:28:31 отговори + 0 0
Излагацията продължава!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 08:05:39 отговори + 0 0
къв диамант ве глухар,не чуваш ли че цяла песен едно и също са повтаря и някъв си говори.Точно само 2 пъти се променя тоя монотонен риф ,и то с еднакъв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 26.09.2011 08:03:29 отговори + 0 0
направо съм изненадан, че maiden, не е първият, който е постнал тук... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metallica fan 26.09.2011 07:51:51 отговори + 0 0
Естествено, че няма да е трю за всички close minded metalheads... но за ценителите това е истински диамант.
Неочаквано добра песен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.09.2011 07:47:26 отговори + 0 0
Мх, няма солачка и китарни дуели. Давайте новия мановар и мейдън, тва не е трю! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 26.09.2011 07:34:12 отговори + 0 0
МУХАХАХАХАХХА)))))))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IQ 26.09.2011 07:26:46 отговори + 0 0
Да си призная не съм и очаквал да чуя тук следващия албум на Металика, но това определено ме изненада - приятно!!! Наистина не звучи като Металика, но е интересно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".