Чуйте цялото ново EP на DOWN

6 май 2014, 14:18 ч. 339 / 5 4
пред./следв.

   DOWN ще издадат второто от поредицата четири EP-та - "Down IV - Part Two" - на 13 май. Следвайки тази връзка, може да слушате онлайн целия мини-диск. В плейъра на сайта на британския "Metal Hammer" ще намерите и интересна функция - брояч на рифове. Когато броят на рифовете достигне "магическото число" 133, слушателят има възможност да се запише за участие в томбола с награда билети за британския фестивал "Bloodstock".

down

още за:

Down


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vance 7.05.2014 08:31:06 отговори + 0 0
Адашът от Монтана, прав си. Дано поне на Crowbar албумът си заслужава, че да има полза от отсъствието на Кърк. Нов басист и нов китарист няма как да не променят звученето, ама... едното "хеви" не прави албум на Down... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 6.05.2014 22:52:47 отговори + 0 0
Vance - 2014-05-06 21:36:26
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ами липсват KIRK и REX без тях няма как да звучи по друг начин.Пепър сам не може всичко да прави.Фил е сакат в писането на музика ,един глас имаше но слушайки и гледайки последният ММ5 се личи че и него е загубил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vance 6.05.2014 21:36:26 отговори + 0 0
Нещо липсва... Не че е безидейно, ама... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ван 6.05.2014 19:29:26 отговори + 0 0
Доста е тежко, но според мен щеше да е по-добре, ако баха отсяли материала в само един цял албум, че и в двете ипи-та има доста пълнеж.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".