Чуйте заглавното парче от новия албум на LIMP BIZKIT

8 юни 2011, 10:44 ч. 227 / 3 20
пред./следв.
LIMP BIZKIT предоставиха за онлайн прослушване заглавното парче от предстоящия си нов албум "Gold Cobra". След дълго отлагане творбата ще види най-сетне бял свят на 28 юни.

още за:

Limp Bizkit


Коментари   (20)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ok 10.06.2011 08:01:46 отговори + 0 0
*************** Аз съм израстнал с стара музика,трашар съм,свирил съм цял живот хеви и траш, но да ви кажа .. Лимп Бизкит са наистина добра група и аз ги харесвам. Знаят как да правят нещата и са уникални! Винаги можеш да ги познаеш, също като AC/DC, Iron Maiden, Manowar, Judas Priest, Death, Cynic, Dream theater, Metallica, Pantera, Rammstein, Korn, Deftones

Това за мен са яки банди,защото са уникални и винаги се разпознават,пичове! Вие повечето сте научени да слушате прав такт с едно тъпо пицикато на китарите и един виещ баскервилски чакал за вокал... *******
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2011 21:55:45 отговори + 0 0
Blood_Anarki - 2011-06-09 17:19:59
@ МОРГ - прегледах се човече, преди да избълваш страници безумни глупости.
Slipknot са в пъти по-тежки от Iron Maiden, което не пречи на последните да са абсолютни класици, поради ред причини от 80те години, и да им се разбих на миналия концерт в София.
--------------------------------------------------------------------------------

Кой ти говори за 'ТЕЖКИ " И ЛЕКИ"?!
Става въпрос за посредствена музика и стойностна такава.
Естествено , че Мейдън са от КЛАСИЦИТЕ.
Май някакво неразбирателство се е получило.
Както и да е...

Палюнщина(интересен неологизъм)за теб,но самата истина.
На 'смотаняка" му дойде до гуша точно от такива, "намиращи поле за изява" в новини, където не им е мястото и мабат ли, мажат...
И затова реши веднъж и той да го направи. Не е гот, нали?
Ментални пигмейчета!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 9.06.2011 19:15:49 отговори + 0 0
много добро, а дори не харесвам лб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Т 9.06.2011 17:54:40 отговори + 0 0
Burzum* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tabloto 9.06.2011 17:50:57 отговори + 0 0
за едни лб са мега яки, за други мурзум, за трети айрън мейдън. не виждам какъв е проблемът. тва да не ви е лефски- ЦСКА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blood_Anarki 9.06.2011 17:19:59 отговори + 0 0
@ МОРГ - прегледах се човече, преди да избълваш страници безумни глупости.
Slipknot са в пъти по-тежки от Iron Maiden, което не пречи на последните да са абсолютни класици, поради ред причини от 80те години, и да им се разбих на миналия концерт в София.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мо 9.06.2011 16:59:13 отговори + 0 0
Nice Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ivanos 9.06.2011 14:55:21 отговори + 0 0
Аз в новини за Алис Купър (и като цяло, неща които не слушам) не влизам и не коментирам. Докато разни смотаняци редовно намират поле за изява в новини като тази. На долния няма да му чета полюцията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МОРГ 9.06.2011 13:29:23 отговори + 0 0
1. Много от класическите групи продължават да издават страхотни албуми. Това, че такива като теб, модерни разбурачи, не ги харесват и не ги смятат за такива, си е ваш проблем. "Скучно , банално и еднообразно".Ха!Бъркаш посоката.Това опр. отговаря за точно такива групички. А лимп бизкит, слипкнот и т. н. какво са? ТОВА ТРУДНО МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПРЕДЕЛЕНО като музика, камо ли да има някаква стойност въобще. НЕЛЕПОТО е, че въобще ми сравняваш някаква посредствена(меко казано) музичка с нещо, което не само е доказало стойността, влиянието и непреходността си, ами дори е променило лицето на твърдата музика в накаква степен. И ще си остане така ВИНАГИ. Масата почитатели на твърдата музика разбират и оценяват това. Но винаги ще има някои, които ще ръсят глупости и ще си мислят, че мнението им има някаква давност. винаги в историята остава това, което има реална стойност.
Много се чудя как нищожно "групенце"(както и всички подобни) като лимп бизкит, правещо някакви посредствени, смешни опити за песни, някакви лигави ряпо-мрънкащи тъпчовци могат да издадат албум на годината. Къде е стойността в това, питам аз?
Класическото е добило статут на такова, заради непреходнат си стойност. Това означава, че винаги ще е образец за нещо качествено , стойностно, смислено, ако не съвършено, то поне доближаващо се това.Нещо, което завинаги остава част от културната история.
Чудя се как разни мрънкащи дразнещи групенца, нямащи идея как се правят песни, които да те грабнат, да те накарат да се чувстваш неземно ще останат в историята. По- точно може и да останат, но взети сумарно, като пример за недоразумение и посредственост. Още повече,че повечето отдавна вече са забравени и почти няма интерес към тях. А, ОТ ДРУГА СТРАНА Е ПОВЕЧЕ ОТ ВИДНО, че има и ще има и нтерескъм класическите групи, дори и да са на 100 г.
Къде е стойността в групички като слипнот и всички подобни? В елементарността, в лигавите мрънкания, наричани вокали, в елементарните музикални и композиционн умения?!
Точно това ми беше и идеята- смешно е когато хора, харесващи групенца- недоразумения да ПЛЮЯТ по нещо, което е велико и има запазено място в историята на музиката.
Сори, че ти развалям илюзиите, но КЪМ "Сонисфиър" няма интерес 1)заради цените, 2)точно защото повечето народ няма желание да изтрае Смешката слипнот(нарочно ги пиша с малки букви).
Хората не са навити да дадат сума пари и да гледат някакви лигави смешковци, които да свирят преди Мейдън.
Колко показателно- защо ли със ''СОФИЯ РОКС", където ще свирят само класически групи, няма такъв проблем.
Ами защото е непреходна величина,а не нещо, което предизвиква само досада и разваля удоволствието от останалото. Към стойностното винаги ще има интерес.Какъв е интересът към "модерните групички".
ДОБРЕ, ЧЕ СА ВСЕ ОЩЕ НЯКОИ КЛАСИЧЕСКИ БАНДИ, които крепят положението и слагат смешковците на мястото им, че без тях става много зле, защото просто почти няма други, правещи стойностна музика, които да продължат.
Догуша ми дойде вече от такива пререкания! Вече спирам въобще да се занимавам с несъстоятелни изказвания. Няма смисъл вече...
За последно уточнение, въпреки всичко което изписах, не съм някои закоравял олдскуул старец. Като чове на 25,съм фен на много от съвременните групи. Но тези, които са наистина стойностни и смислени. Не тези, които се възприемат от някои за такива.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2011 12:13:47 отговори + 0 0
аз се надявам, че до края на годината ще излязат много още албуми, защото определено няма да се зарадвам, ако това се окаже албум на годината. Песента не е зле, но просто с нищо не блести. Като цяло групата нищо не представлява и като изключим разбиващия дебют от 2000/2001 (+/- 1 година) другите песни и албуми винаги са били зле. Голям концерт направиха преди няколко години в София, ама повечето фенове отидоха, за да чуят Rollin и още 5-6 парчета от преди 10 години. По някаква причина тук намесвате Алис Купър, а това не е правилно. Той прави друга музика и е истина, че от 10 години нищо качествено не прави, но той има пооонеее още 20-25 години зад себе си, изпълнени с хитове. Лимп Бизкит си остава група с 10 парчета и 10 години история и това е. Явно Линкин парк се оказаха по-добрите по причини, които не са ми много ясни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


jasta 9.06.2011 10:02:43 отговори + 0 0
Към MORG

Не може ли тва да е албум на годината?Или щом не е някой на 65 години не може да е албум на годината?Те повечето класически групи не са вадили свестен албум от 20 години,а и да са,на никой не му пука,щото феновете искат "старите неща".Скучно,банално и еднообразно.Както казваш ти,нелепо,2011 сме.И пак казвам,Алис Купър няма място на Сонисфиър.То за тва се говори,че може да отменят фестивала,заради ей такива като тоя.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2011 21:08:47 отговори + 0 0
Много е яка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORG 8.06.2011 20:53:38 отговори + 0 0
оп, че забравих ника Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2011 20:52:19 отговори + 0 0
И после разни дечковци (физически или ментални), определящи албум на Лимп Бизкит за албум на годината, ще ми коментират АЛИС КУПЪР и класическите групи. Нелепо. Смешно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

limpbizkit 8.06.2011 20:37:29 отговори + 0 0
Нецензуриранта версия с виско качество направо ми пръска главата. Няма такъв кеф... Limp Bizkit сцепват...
БТВ... http://lbulgaria.com/forums/index.php?showtopic=837
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Anonymous 8.06.2011 20:25:09 отговори + 0 0
На мен пък не ми хареса. Струва ми се тъпо и скучновато. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ivanos 8.06.2011 19:34:06 отговори + 0 0
Преди малко прочетох, че новият Machine Head излиза септември - още един мой кандидат за албум на годината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jasta 8.06.2011 19:09:57 отговори + 0 0
Това ще е албумът на годината за мен!!!Як Бизкит,не като Линкин Парк и Папа Роуч с поп тъпотиите,които сега правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ivanos 8.06.2011 12:44:28 отговори + 0 0
харесва ми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 8.06.2011 12:16:26 отговори + 0 0
Доста приятна песен. Браво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".