Чуйте заглавното парче от предстоящия албум на EUROPE "Walk the Earth"

1 сеп 2017, 18:29 ч. 2256 / 5 3
пред./следв.

   Шведските хард рок легенди EUROPE ще издадат новия си студиен албум "Walk the Earth" на 20 октомври чрез собствения си лейбъл "Hell & Back" в партньорство със "Silver Lining Music". Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба. По-долу може да чуете заглавната песен от нея, която е и първи сингъл от диска:

 

 

още за:

Europe


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 20.09.2017 00:39:46 отговори + 3 1
Явно, когато хората са неподготвени...се изразяват неподготвени! И няма как да е по друг начин, щом продължават да си мислят, че в момента Юръп правят хубава музика! За съжаление, това сега е бледо подобие на бляскавите албуми, които правеха и никога вече няма да направят...пак за съжаление. А новото ''жестоко'' парче на коя стара банда ви напомня? Хайде да видим разбирачите дали ще се сетят? Аз ще си мълча.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 3.09.2017 12:26:40 отговори + 3 2
Да. Много добър. А концертът с двата албума -убийствен. А новото парче жестоко.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ккк 1.09.2017 19:53:48 отговори + 2 2
Предишният им е много добър. Надявам се по заглавната песен и този да е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".