CIRCLE II CIRCLE с първи лайв-албум в историята си

10 юли 2014, 16:20 ч. 300 / 5 1
пред./следв.

   На 22 август "earMUSIC" ще издадат "Live At Wacken (Official Bootleg)", който е първият лайв-албум в историята на CIRCLE II CIRCLE - бандата на бившия вокалист на SAVATAGE Zak Stevens. Дискът е записан по време на шоуто на CIRCLE II CIRCLE на германския фестивал "Wacken Open Air" през август 2012 г. Изданието съдържа изпълнение на почти целия албум на SAVATAGE "The Wake Of Magellan". По-долу може да видите списъка с песни и обложката на "Live At Wacken (Official Bootleg)".

01. The Ocean/Welcome
02. Turns To Me
03. Morning Sun
04. Complaint In The System (Veronica Guerin)
05. The Wake Of Magellan
06. Anymore
07. The Hourglass
08. Blackjack Guillotine


circle-ii-circle-live-wacken

още за:

Circle Ii Circle


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Свинли 10.07.2014 16:52:01 отговори + 0 0
Една много подценявана банда и има защо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".