CIRCLE II CIRCLE: "Видяхме хора да плачат на концерта ни в София"

3 юни 2009, 00:33 ч. 150 / 2 6
пред./следв.
CIRCLE II CIRCLE публикуваха подробен "отчет" за преминалото си неотдавна из Стария континент турне, което имаше спирка и в България. Касаещата ни част гласи:

   ...[След Букурещ] отпътувахме за България. Мястото там бе малко, направено за приятелски събирания. Имаше вероятно около 100 души, натъпкани в тясното помещение, но така можехме да общуваме с тях по различен начин. Zak и Mitch имаха част за пиано и вокали в сетлиста на турнето ("If I Go Away" и "Watching in Silence"). След като Zak пя убийствено на "If I Go Away" той се огледа и видя хора да плачат! Публиката беше страхотна! Благодарим ви много, хора, за това че направихте нощта толкова запомняща се!...

   От тази нощ още не е минало много време, но нека припомним, че датата бе 17 май, а мястото - клуб "Болярка" в столицата (репотраж от концерта, снимки).

още за:

Circle Ii Circle


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


boodoom children 3.06.2009 20:12:26 отговори + 0 0
Да и напълно съм доволен че, бях там.концерта беше жестоккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккк това е и за Зак или добро или нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fobos 3.06.2009 19:37:33 отговори + 0 0
Концертът беше уникален! Кога друг път на концерт ще бъдеш на 1 метър от Зак Стивънс?! Хората около мен наистина плачеха и бяха най-щастливите в онази вечер. Съркъл сбъднаха една голяма мечта! Благодарим ви!

Аз все още потръпвам, когато си припомня вечерта на 17 май... Прекрасен концерт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 3.06.2009 14:05:21 отговори + 0 0
Аз пък се изкефих отвсякъде. Хич не ми пукаше дали бяхме 100 или 10000, важното е че стана хубав концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 3.06.2009 12:09:11 отговори + 0 0
И на мен ми се плачеше при вида на толкова малко фенове, които присъстваха на концерт на една изключителна група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 3.06.2009 10:45:07 отговори + 0 0
Преди малко, докато пътувах за работа, слушах Circle II Circle и мислено се връщах към отминалия концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sokola 3.06.2009 10:18:04 отговори + 0 0
Един от ревящите бях аз, но доста преди "If I go away". Хайде сега пак ми изтрийте поста ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".