CITIZEN ERASED e втората банда за благотворителния концерт на 18.09

26 авг 2014, 11:17 ч. 712 / 2 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Софийската пост хардкор банда CITIZEN ERASED потвърди участие в благотворителния концерт за Снежа Трухчева, който ще се проведе на 18 септември 2014 г. (четвъртък), в бар-клуб Адамс (София, ул. Ангиста 6). Съставът на групата е: Ангел "Ачо" Иванов (вокали, китара), Андрей Чолаков (бек вокали, китара), Стоян Орсов (бек вокали, бас) и Радо Пенев (барабани). Те имат зад гърба си едно демо (може да се чуе на https://soundcloud.com/citizen-erased-band), вече се готвят да запишат свое EP.

Освен тази банда, в концерта ще участват EAGLE HEART. Очаквайте информация за още участници, както и за нови благотворителни концерти.

Снежа Трухчева страда от паркинсон и се нуждае спешно от мозъчна операция, която ще я направи отново пълноценен човек, необходимата сума за лечението й възлиза на 40 000 лева, която е непосилна за нея и близките й. Търсят се групи които искат да се включат в благотворителните кампании, които ще бъдат организирани. Ще бъдат организирани няколко концерта в клуб „Адамс". Ще сме изключително признателни на всички които искат да станат част от едно благородно дело. Желаещите да вземат участие да се свържат с Райна Ангелова на телефон 0877936456.

 

още за:

Citizen Erased


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ижан петров 26.08.2014 23:20:25 отговори + 1 0
слушал съм ги момчетата са големи звучат малко по модерно но са големи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".