Cliff Williams казва в специално видео, че е време да се оттегли от AC/DC

20 сеп 2016, 17:42 ч. 1434 / 5 2
пред./следв.

   Басистът на австралийските рок легенди AC/DC Cliff Williams разпространи специално видео, в което коментира турнето "Rock or Bust", но и говори открито и директно, че ще се оттегли след края на обиколката. "Време е", казва музикантът, "И не защото загубихме Mal, Phil и Brian... Просто съм готов да поема по друг път и да правя каквото ще правя"... 

   По-рано Cliff сподели в интервю, че има намерение да се "пенсионира". За сравнително кратък период от групата се оттеглиха Malcolm YoungPhil Rudd и Brian Johnson. В момента 66-годишният Williams е най-дълго свирилият с групата музикант след съоснователя Angus Young. Дали AC/DC ще съществуват след няколко години предстои да разберем. Но, на този етап, е сигурно, че те ще са без още един от класическите си членове.

 

 

още за:

Ac/dcCliff Williams


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mogul 20.09.2016 22:43:50 отговори + 2 0
Незнам....но от час - два заваляха видео messages и от останалите членове на Ди Си....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 20.09.2016 19:47:43 отговори + 1 1
УжасТ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".