CLUTCH ще започнат записи за нов албум през януари

11 сеп 2014, 00:07 ч. 383 / 9 0
пред./следв.

   Американската стоунър рок група CLUTCH възнамерява да започне записи за нов албум през януари. В скорошно интервю вокалистът Neil Fallon е споделил, че бандата има концертни изяви до края на септември и през останалите три месеца до края на годината ще пише песни и ще приключи с предпродукцията на предстоящия албум. След Коледа, най-късно в средата на януари, CLUTCH ще заминат за Тексас, където до началото на март трябва да са приключили със записите за новия материал. След кратка почивка групата отново ще потегли на концертни обиколки.

clutch

още за:

Clutch


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".