COCKLUSH завършиха записите за първия си албум

15 яну 2010, 08:08 ч. 313 / 9 4
пред./следв.
Плевенската гор/грайнд банда COCKLUSH е готова със записите за дебютния си албум, озаглавен "Who Are You". Планира се дискът да излезе като мултимедиен пакет, включващ 14 песни, в т. ч. кавър на немците GUT, плюс автентични видеокадри от студиото. Записът, миксирането и мастерирането са направени в плевенското "Basement Studio" от барабаниста на ENTHRALLMENT Иво Иванов и Емил Маринов. В парчето "Postmortal Ejaculation Control" участва Пламен Бакърджиев - вокалист на ENTHRALLMENT, а басът в "Who Are You" е записан от неговия колега Христо Христов. Титуляри в COCKLUSH са Цанко Тошев - вокали, Петър Карадачев - китари и Валентин Цачков - барабани. Албумът се очаква да излезе в близко бъдеще, за повече подробности - www.myspace.com/cocklush.

още за:

Cocklush


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sasho 19.02.2010 22:37:06 отговори + 0 0
koklush the best whoare you album the best Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Succubus 15.01.2010 18:29:07 отговори + 0 0
Grind your mind !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mr.Tenev 15.01.2010 13:53:34 отговори + 0 0
О ДА!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shredded_Human 15.01.2010 08:49:08 отговори + 0 0
Свинско по плевенски-много хубава манджа!m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".