COFEIN с концерт и в Пловдив на 12 декември

4 дек 2015, 14:27 ч. 519 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След страхотното представяне с обновения си състав преди седмици в София, COFEIN бързат да зарадват и пловдивските си фенове. На 12 декември, събота, от 22.30 ч. в клуб „Мармалад” музикантите ще изпълнят на живо новата си песен „Тя е хубава”, още авторска музика, както и много кавъри на любими рок банди. И всичко това - с новия си вокал Теодор Койчинов, финалист от първото издание на „Мюзик айдъл”, както и с новия си, невероятно отдаден китарист Милен Димитров, който печели искрени аплаузи още с първото си соло.

Музикантите от вече изцяло мъжката банда COFEIN са подготвили уникално зареждаща програма, която ще качи адреналина на всички присъстващи в съботната вечер. Публиката гарантирано ще се забавлява с интересната и неочакванa селекция от песни на LINKIN PARK, KINGS OF LEON, AUDIOSLAVE, LIMP BIZKIT, BON JOVI и други любими групи и изпълнители.

Повече за COFEIN Live Rock Show на 12 декември в Пловдив, клуб „Мармалад” може да намерите на страницата на събитието.
COFEIN са пловдивска рок група, отдадена на рок музиката. Началото на кариерата им започва през 2002 г. като клубна банда, свиреща кавъри. Съвсем скоро намират своя собствен стил за правене на авторска музика и успехите не закъсняват. Членовете на групата са Теодор Койчинов - вокали, Цветан Карабов - китари, Милен Димитров - китари, Атанас Атанасов - бас, Петър Марков - барабани.

 

още за:

Cofein


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".