COLDPLAY издават нов албум в началото на декември

7 ное 2015, 13:12 ч. 809 / 8 3
пред./следв.

   COLDPLAY определиха 4 декември за дата на издаване на новия си албум, озаглавен "A Head Full Of Dreams". Дискът ще излезе чрез "Parlophone"/"Atlantic Records" и щи включва някои "нетипични" гости като Beyonce, Noel Gallagher и Tove Lo. По-долу може да чуете първия сингъл от творбата "Adventure of a Lifetime", за който COLDPLAY твърдят, че е вдъхновен от GUNS N' ROSES. Ето списъка с песни и обложката:

01. A Head Full Of Dreams
02. Birds
03. Hymn For The Weekend
04. Everglow
05. Adventure Of A Lifetime
06. Fun
07. Kaleidoscope
08. Army Of One
09. Amazing Day
10. Colour Spectrum
11. Up&Up

 

 

още за:

Coldplay


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jacob 8.11.2015 22:39:27 отговори + 1 0
Колкото и да не са метъл или рок група и да не е мястото да се пише за тях тук, Колдплей са невероятна група (или по-скоро бяха), първите 3 албума почти нямат слабо парче, но след X&Y тръгнаха стремително надолу, ставайки все по-противен поп... Съжалявам, но и тоя албум няма да го слушам. Peace! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 8.11.2015 15:43:05 отговори + 1 1
Ее предния ставаше, явно пак ще издават поп shit. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хммм 8.11.2015 15:24:08 отговори + 2 1
Не, благодаря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".