COLDPLAY като шимпанзета във видеото "Adventure of a Lifetime"

30 ное 2015, 11:03 ч. 705 / 7 0
пред./следв.

   COLDPLAY пуснаха видеоклип към "Adventure of a Lifetime", първия официален сингъл от предстоящия им албум "A Head Full Of Dreams". Клипа може да видите по-долу.

   Режисирано от Mat Whitecross, анимираното филмче се появява в главата на Chris Martin след като се натъква на артиста Andy Serkis ("Lord Of The Rings", "King Kong") в самолет, и двамата решават да работят заедно. Видеото е резултат от половин година работа, започвайки от заснемането на групата в специални костюми, засичащи движенията им. След това аниматорите от "Mathematic", заедно с експертите от "Imaginarium" превръщат кадрите на музикантите в 3D свирещи маймуни.
 Всеки, който предварително поръча албума в "iTunes", ще получи незабавно сингъла "Adventure Of A Lifetime" и другата нова песен, "Everglow", която направи своята премиера в четвъртък и е с участието на актрисата Гуинет Полтроу.

   Албумът "A Head Full Of Dreams" на COLDPLAY ще бъде на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International". В "iTunes" той може да бъде поръчан предварително на този адрес

 

 

още за:

Coldplay


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".