COLDPLAY взеха приза за най-добра рок банда на Европейските награди на "MTV"

7 ное 2016, 15:29 ч. 560 / 5 3
пред./следв.

   Британската група COLDPLAY спечели в категория "Най-добър рок" на ежегодните Европейски музикални награди на "MTV". Церемонията по награждаването се състоя на 6 ноември в Ротердам, Холандия. Останалите номинирани в рок категорията бяха GREEN DAY, METALLICA, MUSE и RED HOT CHILI PEPPERS. Американските пънкари GREEN DAY не успяха да се преборят за приза и в другата категория, в която бяха номинирани - "Най-добра лайв банда". С победата за концертна група се поздравиха TWENTY ONE PILOTS. При тях отиде и наградата "Най-добър алтърнатив". В тази категория "Пилотите" пребориха KINGS OF LEON, RADIOHEAD, TAME IMPALA и THE 1975.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 7.11.2016 19:01:24 отговори + 10 0
Да, това има голямо значение за феновете на хубавата музика - най-рокаджийската група получи най-рокаджийската награда, по най-музикалната медия. Тия не са пускали нещо различно от One Direction, Lady Gaga и Iggy Azalea. Нека не забравяме, че същите хора, отново от MTV, класираха песента на Lorde - "Royal" за най-добро рок видео, миналата година.

Искам да кажа, че както и да са извратили музиката, отдавна никой не ги взима насериозно в тази им самозвана роля - да бъдат адекватна музикална медия.

А имаше времена, когато даваха предавания като "Headbanger's Ball" ... Все едно сме в друго измерение, не мислите ли ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

spaskadragon 8.11.2016 10:05:26 + 0 0
Кои са One Direction, Lady Gaga и Iggy Azalea? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

еМпТиВи 7.11.2016 18:46:33 отговори + 2 0
Аз пък си мислех, че лейди гарга ше спечели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".