COMBICHRIST издават нов албум през юни, гледайте лирик-видеото "Hate Like Me"

9 мар 2019, 18:45 ч. 753 / 6 0
пред./следв.

  Норвежко-американската електро-индъстриъл банда COMBICHRIST обяви, че ще издаде новия си, девети студиен албум по-късно тази година. Дискът носи името "One Fire" и ще се разпространява на музикалния пазар от 7 юни чрез "One Life Music".

  По-долу може да видите обложката и траклиста на творбата, както и да гледате лирик-видеото към песента "Hate Like Me", която е част от изданието. Видеото е направено от Nils Freiwald.

  Напомняме ви, че COMBICHRIST ще осъществят четвъртия си концерт у нас това лято. Събитието ще се състои на 17 юли в столичния клуб "Mixtape 5" по покана на "BGTSC" (поръчай билет от тук).

01. Intro
02. Hate Like Me
03. Broken United
04. Guns At Last Night
05. Lobotomy
06. One Fire
07. Bottle Of Pain
08. 2045
09. Interlude
10. Understand
11. California Uber Alles
12. Last Days Under The Sun
13. The Other

още за:

Combichrist


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".