COMBICHRIST с концерт в София на 17 юли

25 фев 2019, 11:47 ч. 1631 / 5 2
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

BGTSC представя: Концерта на COMBICHRIST, който ще се състои на 17 юли от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Концертът ще представи най-доброто от творчеството и деветия албум на бандата ONE FIRE, който се очаква да види бял свят на седмо число от предния месец. Във връзка с обложката на новата творба лидера на групата Анди (Andy LePlegua) кометира работата на автора Дека Сепдиан (Deka Sepdian), “ Преди време работих с Дека по модната линията на дрехите ми “Deathrod” и работата му беше фантастична. Сега му казах да направи нещо хаотично, което да показва края на дните, също както и хаоса в главите ни. Свършил е убийствена работа! Не мога да чакам да видя как това ще изглежда върху калъфа на плочата.”
Творбата на Дека можете да видите в плаката на събитието.

Не пропускайте унижожителното електро-индъстриъл метъл-хардкор дарк шоу на лидерите в този стил: COMBICHRIST!

Билетите ще са вече в продажба онлайн и в мрежата на Евентим [поръчай от тук], а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, дюкян Меломан, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Билетите за това шоу ще са на промо-цена от 35 лева до 28 февруари, включително. От 1 март ще са на редовна цена от 40 лева, а в случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието е 18+

 

 

още за:

CombichristBgtsc


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rasm 27.02.2019 19:52:26 отговори + 1 9
Кви са тия боклуци беее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 25.02.2019 11:53:21 отговори + 20 8
Жестоко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".