CONCEPTION разкриха и списъка с песни на новия си албум

21 фев 2020, 10:34 ч. 444 / 2 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, норвежката пауър/прогресив метъл група CONCEPTION с участието на вокалиста Roy Khan (екс-KAMELOT) ще издаде първия си нов албум от 1997 г. насам на 3 април.

   Творбата е записана с финансиране от феновете и ще излезе от собствения лейбъл на групата "Conception Sound Factory" и ще носи името "State of Deception". По-късно през годината бандата ще предприеме мащабно европейско турне. Продуценти на диска са самите CONCEPTION, миксирането е поверено на Stefan Glaumann (RAMMSTEIN, WITHIN TEMPTATION, EUROPE). В една от композициите ще гостува вокалистката на AMARANTHE Elize Ryd. Ето пълния траклист, както и обложката:

01. In Deception
02. Of Raven And Pigs
03. Waywardly Broken
04. No Rewind
05. The Mansion (featuring Elize Ryd)
06. By The Blues
07. Anybody Out There
08. She Dragoon
09. Feather Moves (remastered)

 

още за:

ConceptionElize Ryd


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 21.02.2020 13:20:46 отговори + 4 0
Супер новина! Качете обложката и заглавието, вече ги обявиха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".