CONCEPTION ще издадат концертен албум

13 юни 2006, 15:55 ч. 245 / 7 4
пред./следв.
Норвежките прог-метъли CONCEPTION, които се събраха за единично шоу на миналогодишния "ProgPower USA", разпространиха информация, че ще издадат концертен албум от изпълнението си на фестивала. Групата е имала намерение да реализира DVD, но проблеми с някои от камерите са накарали музикантите да се откажат от това намерение.
   Шоуто на "ProgPower USA" е първото изпълнение на живо на бандата от 1997-а насам. В CONCEPTION участват вокалиста на KAMELOT Roy Khan и екс-китаристът на ARK Tore Ostby.

още за:

Conception


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


^Rising_Force^ 2.07.2006 21:56:25 отговори + 0 0
Bandata e super qka, oba4e da kazva nqkoi, 4e KAMELOT sa plastmasi ..... moite izvineniq, ama ne e prav... malko uvajenie de ... BTW ne znaeh, 4e Conception sa pravili ne6to sled napuskaneto na Roy Khan Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.06.2006 13:07:28 отговори + 0 0
Asolutno ste pravi-bandata e super originalna i nepodrajaema!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RocknRollNigger 13.06.2006 19:39:37 отговори + 0 0
Не само по твое! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.06.2006 17:27:03 отговори + 1 0
страшна банда~! по моему слагат в малкия си джоб и Арк и пластмасите Камелот! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".