COOL DEN представят нова песен и видео - "I'm ready"

2 юни 2023, 15:37 ч. 431 / 19 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Група COOL DEN представят нов, супер весел, летен сингъл - "I'm ready".

Песента е на български език и ще звучи за първи път на живо на 3 юни в събота, в летния клуб Строежа!

Младежите от COOL DEN представят ново лятно супер весело парче "I'am ready". Парчето си има и подобаващо забавен видеоклип, в който участват над 30 приятели на групата и други артисти от българската алтернативна музикална сцена. Сред звездите във видеото са: Кубрат от „Спални Места" Даниел Стайков и Калоян Паунов от „The Lefties", Анна-Мария Въртовска, чудесният екип на бар Безкрай, много приятели на COOL DEN, както и самите те. Идеята за видеото е на фронтмена на бандата Никола Симеонов, който влиза съвсем наистина и в роля на негов режисьор.

„Песента е с много закачлив ритъм, има особено шеговит характер и се надяваме с нея да развеселим хората, да ги накараме да се отпуснат и да се отдадат на танци и забавления. Спокойно можем да кажем, че тя е един съвършен саундтрак към настъпващото лято", споделя Никола.

Песента ще звучи за първи път на живо в съботния летен концерт на бандата - в летния клуб Строежа, на открито.

Бандата е в състав - Никола Симеонов (вокали, китара), Ивайло Петров (вокали, китара), Васил Андреев (бас) и Теодор Чирпанлиев (барабани). Бандата се събира през пролетта на 2018 г. след като Ивайло и Никола се срещат на "Витошка", където Никола се изявява като уличен музикант. Скоро след тази „съдбовна среща" е и първата им изява на живо, вече в пълен състав, навръх Никулден.

Досега имат издадени 2 студийни албума, а вече се задава и третия на хоризонта. Концертите им винаги са супер весели и енергични, а доброто настроение е гарантирано. Лириките в песните им идват "от човека – за човека", което силно отличава групата от всички останали и не е никак трудно човек да им стане фен още „на първа среща".

 

cool den

още за:

Cool Den


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


к123 2.06.2023 23:47:02 отговори + 1 1
младите wickeda Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".