COOL DEN с премиера на видеоклипа "Рецепта за розови еднорози"

12 ное 2022, 10:50 ч. 552 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Група COOL DEN с нов видеоклип към песента “Рецепта за розови еднорози” и рожден ден

“Рецепта за розови еднорози” е петия видеоклип от албума “Тази земя”

София, 12 ноември 2022. Както обещаха, момчетата от група Cool Den са готови с видеоклипа към песента “Рецепта за розови еднорози”. Освен нов клип, на 6 декември момчетата ще отбележат и своя 4 ти рожден ден в столичния клуб “Строежа”.

За песента момчетата споделят “Това е нашата рецепта за добро настроение и чрез нея искаме да внесем много позитивизъм в живота на слушателите ни. Ако денят им е мрачен, могат да получат лъч слънце. Ако денят им е скучен, могат да получат доза приключение. Надяваме се тази песен просто да им носи това, от което имат нужда - енергия, усмивки, настроение, каквото и да било. И разбира се - много танци!”.

Режисьор на видеото е самата група Cool Den, а клипът представя една малка част от летните пътувания и приключения на групата. Кадрите от пътуванията са дело на Димитър Костадинов; от Shake that Хълм на Валентин Паскалев, а анимацията е дело на Андрей Михов. Видеото се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд "Култура.

Освен рождения им ден в началото на месеца, момчетата от Cool Den са подготвили запълнен календар от участия през декември. А през месец януари планират да започнат работа по третия им студиен албум.

За повече информация следете Facebook страницата на COOL DEN и в Youtube канала на групата!

 

 

още за:

Cool Den


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".