Corey Taylor би спрял турнетата и би следвал GUNS N' ROSES на всеки концерт, ако се съберат в класически състав

24 сеп 2015, 21:45 ч. 1112 / 8 0
пред./следв.

   Вокалистът на SLIPKNOT Corey Taylor коментира пред "Las Vegas Review-Journal" евентуален реюниън на класическия състав на GUNS N' ROSES, който стана актуална тема след като китаристът Slash потвърди, че е възобновил приятелството си с вокалиста Axl Rose. Corey се зарича, че ако това се случи и легендарната банда е в състава, записал "Appetite For Destruction", той ще прекрати своите турнета, за да "не пречи" на концертите на GUNS N' ROSES

   Нещо повече - самият Taylor ще следва GUNS като заклет фен и ще посети всяко едно тяхно шоу. Певецът подчертава, че ще изпълни всичко това, само ако събирането е на състава от "Appetite For Destruction", като допуска барабанистът Steven Adler да бъде заменен от Matt Sorum, поради здравословните проблеми на първия.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".