Corey Taylor е завършил заиписите за първия си соло албум

23 май 2020, 10:24 ч. 730 / 7 4
пред./следв.

   Фронтменът на SLIPKNOT и STONE SOUR Corey Taylor разкрива в скорошно интервю, че е приключил записите за първия си самостоятелен албум.

   Музикантът коментира, че е работил "тайно" с бандата, която свири с него на соло турената си. Това са Jason Christopher - бас, Dustin Schoenhofer - ударни, Zach Throne - китари и струнникът на STONE SOUR Christian Martucci.

   Петимата са записали около 25 песни. По отношение музикалната насока на творбата, Corey казва, че тя е рок базирана, но включва и много други жанрове.

 

corey taylor

още за:

Corey Taylor


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опиниън 24.05.2020 17:43:19 отговори + 4 2
След две години очакваме супер секретен самостоятелен албум от вокалистите на Slipknot и Stone Sour, със специалното участие на Corey Taylor.
Жив и здрав да е човека, ама това в момента е страничен проект на страничния проект.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кирил и Методий и брат му 24.05.2020 19:04:29 + 1 7
В Деня на славянската писменост и култура едно незначително българче решило да се направи на остроумно за сметка на световно известна американска звезда. Направило се, но само то разбрало за това и всичките му 2-ма приятели от махалата, които го мислили за много остроумен ама не съвсем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опиниън 24.05.2020 19:43:46 + 3 0
Кротувай, бе, патриот! Харесвам и слушам и Slipknot и Stone Sour. Дори и новината я отразих с положителен вот. Вникни в "острумния" ми коментар и когато стоплиш какво имам предвид, спокойно може да отидеш и да си наливаш акъла другаде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кирил и Методий и брат му 25.05.2020 10:03:17 + 1 7
Колко повече да вникна в нещо плоско като дъска? Виж и как се разпали и тръгна да се обясняваш колко и какво хаесваш. Има нещо да ти няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".