Corey Taylor: "Феновете ще трябва да почакат, за да разберат кой е новият барабанист на SLIPKNOT"

6 авг 2014, 14:21 ч. 454 / 6 3
пред./следв.

   Дългоочакваният нов студиен албум на SLIPKNOT ще излезе през октомври и бандата вече разкри първата песен и видеоклип от него - "The Negative One". Творбата ще е първа след смъртта на басиста Paul Gray и след раздялата с барабаниста Joey Jordison. В скорошно интервю фронтменът на групата Corey Taylor казва, че феновете ще трябва да почакат "малко повече", за да разберат заглавието на бъдещия диск, както и името на новия ударник на SLIPKNOT. Причината е, че музикантите искат публиката да оцени новия й материал по достойнство, а не от гледната точка на това кой точно е участвал в записите.

 

slipknot-the-negative-one.jpg

още за:

SlipknotCorey Taylor


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Аспартам 6.08.2014 17:13:40 отговори + 0 0
Айде паркетните лъвове пак захванаха темата за облеклото. С ХАНцуг и клоунски нос може, но с джапанки и трета сливица не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дааа 6.08.2014 16:53:34 отговори + 0 0
Група без елечета не може да е достойна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кашкавау 6.08.2014 14:36:00 отговори + 0 0
Ако трябва да оценя Слипшот по достойнство, а не по медиен рейтинг, то няма да се поколебая да им тура 2,5 по шестобалната и то главно за упоритостта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".