Corey Taylor и Lzzy Hale помагат на SKID ROW за новия им албум

19 мар 2018, 08:17 ч. 838 / 5 1
пред./следв.

   Трилогията на SKID ROW, която започна с две EP-та през 2013 и 2014 г., ще завърши с дългосвирещ албум. По предварителен план творбата ще излезе през 2019-а. Тя ще бъде първа с вокалиста ZP Theart (DRAGONFORCE, TANK, I AM I), който се присъедини официално към бандата в началото на миналата година.

   В композирането на материала за диска на SKID ROW помагат Corey Taylor (STONE SOUR, SLIPKNOT) и Lzzy Hale и Joe Hottinger от HALESTORM. И тримата са фенове и добри приятели на SKID ROW и, според басиста Rachel Bolan, са дали някои много добри идеи за албума.

 

още за:

Skid Row


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 19.03.2018 08:59:45 отговори + 7 1
Като музика последните два диска бяха добри -старите Скид Роу. Солингер даде колкото можа от себе си. Ще го видим и този образ - новият. Едно е ясно - така и не намериха достоен заместник на Себастиан. Някой от класата на Крейн от Ъгли Кид Джо би се справил перфектно. И пак ще е временно решение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".