Corey Taylor няма да пее в новия албум на ANTHRAX

5 авг 2007, 16:50 ч. 70 / 2 7
пред./следв.
Макар и по непотвърдена официално информация, по всяка вероятност ANTHRAX са изоставили плановете в новия им албум да пее фронтмена на SLIPKNOT и STONE SOUR Corey Taylor, поради конфликти в разписанието на вокалиста. Въпреки че през месец май Scott Ian заяви, че името на новия певец ще стане ясно в края на юни, такова все още не е обявено.
   Самият Corey Taylor разкри в интервю пред "Rock Hard", че работи с ANTHRAX по предстоящия им диск, но без да потвърждава, че ще поеме ролята на вокалист.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


МИЛОРД-Атанас 22.08.2007 14:30:58 отговори + 0 0
Абе такъв двоен и дрезгав войс като на г-н Тейлър в никакъв случай не подхожда в този грозен стил като този на ANTRAX. Чесно казано и аз не бях съгласен Кори да пее в тази нечистоплътна миришешта на леш група,която се усеща дои и от тук.По добре пича да си се захване със STONE SOUR и това е....да не се връща в SLIPKNOT kaкто той така и Jim Ruth защото и без това опорочиха вече маскираната гвардия със последния си албум,който е 300 пъти по-лек от STONE SOUR и въобще не е добър.А да не говорим,че половината вече знаят как изглеждат фейсовете им така че....нема смисъл братче..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PROPHETTA 11.08.2007 12:53:02 отговори + 0 0
смешковци, обърнахте новината от антракс на шитнот. инак искрено се надявам да не "пее" тоя маолумник. ще ми се да земат antony от e.town concrete, имаше вече една песен с тях и доста се връзваше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonaz 8.08.2007 01:16:00 отговори + 0 0
Абе TOLLMAN - к'ви са тия думи "земат" и "пурвуначалната". Corey Taylor е много работливо копеле и голям глас, ама ако вземе да реве пак в SLIPKNOT ще съм много щастлив. Joey Jordison каза, че албума щял да бъде най-тежкия до сега, но и най-експериментаторския. А дано, при наличието на 8 китаристи в групата все измислят нещо много добро!!!

Piece and long live
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

toolman 6.08.2007 14:59:55 отговори + 0 0
slipknot да земат да се разпадат преди да са опетнили още повече пурвуначалната идея за групата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jason_Pain 5.08.2007 22:04:57 отговори + 0 0
Чак да се пече... Нахвърлили са някакви идеи. Албумът ще излезе най-рано в края на 2008, като се говори, че може да се проточи до средата на 2009. Все пак Кори се занимава със странични неща, а Джоуи е на турне с "Царевицата". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MadHamish 5.08.2007 17:08:06 отговори + 0 0
Албумът на маскираните вече се пече, споко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 5.08.2007 16:51:53 отговори + 0 0
Да отива да записва нов албум със SLIPKNOT,кво се занимава със странични неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".