Corey Taylor обяснява заглавието на новия албум на SLIPKNOT "The End, So Far"

2 сеп 2022, 11:37 ч. 580 / 8 0
пред./следв.

   В интервю за "SiriusXM" фронтменът на SLIPKNOT Corey Taylor отново опровергава слуховете и предположенията, че групата планира да се раздели. Този път феновете видяха опасност от разпадане на бандата в заглавието на предстоящия да излезе на 30 септември нов студиен албум.

   Дискът ще се казва "The End, So Far", като певецът коментира че слуша приказки за раздяла на групата от 2003 г. насам. И ако е оставял настрана петаче всеки път, когато трябва да изяснява подобна ситуация, би имал "един тон петачета".

   Смисълът на заглавието "The End, So Far" е "краят на една ера" в развитието на формацията и предстоящо начало на следваща. Corey казва и че всички легендарни банди, които той и колегите му слушат (като IRON MAIDEN, METALLICA, BLACK SABBATH, JUDAS PRIEST и др.), имат различни епохи в своята история. Така че е нормално една ера да приключи и да започне нова.

   SLIPKNOT осъществиха дългоочаквания си първи концерт в България на 21 юли в рамките на фестивала "Hills of Rock" в Пловдив.

 

corey taylor - slipknot

още за:

SlipknotCorey Taylor


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".