Corey Taylor продава китари на търг, за да събере средства за борбата с COVID-19

28 апр 2020, 08:06 ч. 675 / 4 0
пред./следв.

   Фронтменът на SLIPKNOT и STONE SOUR Corey Taylor стартира търг в "eBay", който ще продължи до 7 май, за продажба на китари от своята колекция.

   Събраните средства ще бъдат дарени на организацията "Direct Relief", която се бори с коронавируса COVID-19 и последствията от пандемията. Музикантът е избрал лично 13 инструмента, за които желаещите могат да наддават. В т. ч. са "Gibson Memphis Dave Grohl DG-335 #237" (от който модел са произведени само 400 бройки), "Gold Top Gibson Classic Les Paul", "Fender Acoustic", "Gibson Dave Grohl Signature #87" (само 200 произведени бройки), "SDGR Bass" и др.

   До 31 май самите "eBay" ще добавят по един долар за всеки събран от благотворителни инициати долар, но не повече от 1 милион. За подробности посетете този адрес.

 

corey taylor

още за:

Corey TaylorCovid-19


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".