Corey Taylor ще играе в нов хорър филм

4 дек 2013, 21:17 ч. 272 / 3 5
пред./следв.
Фронтменът на SLIPKNOT и STONE SOUR - Corey Taylor - ще играе в предстоящата хорър лента "Fear Clinic" ("Клиника на страха"), базирана на едноименния сериал. Сред актьорите във филма са Робърт Ингланд (изиграл легендарния образ на серийния убиец Фреди Крюгер) и Томас Декер. Продукцията е с независимо финансиране и предстои да бъдат уточнени повече детайли около появата й. Проектът се ръководи от режисьора Робърт Грийн Хол.
fear clinic poster


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Шукарията 5.12.2013 13:57:54 отговори + 0 0
Абе не знам какъв е, но името е променено. НиеСкала, я по-добре изписвайте всички имена на английски. Поне да няма мрънкане. :} Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кра 5.12.2013 11:58:58 отговори + 0 0
Това е шведска фамилия и се чете Енглунд. Друг е въпроса как го произнасят англоговорящите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aнонимен 5.12.2013 07:52:30 отговори + 0 0
'инглънд' ще викаш на майка си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кино критик 4.12.2013 22:32:52 отговори + 0 0
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Englund#Filmography

Urban Legend (1998)

Това какво е?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Малкото на Фреди 4.12.2013 21:33:51 отговори + 0 0
За поправка само.....не е Робърт Енглунд,а Робърт Инглънд! И да не говорим,че е актьора изиграл Фреди Кругър. Тоест "Градски легенди" е погрешно..."Кошмари на Елм стрийт" е филма. Иначе за новината...един беше Фреди и той умря. Робърт няма нито един качествен филм след това. Кори е само за привличане на вниманието към тази ниско-бюджетна продукция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".