Corey Taylor ще изнесе реч пред студенти в Оксфорд

25 май 2011, 23:56 ч. 408 / 5 10
пред./следв.
Фронтменът на SLIPKNOT, който заедно с членовете на бандата преживя трудни времена след внезапната смърт на 38-годишния басист Paul Gray миналата година, признава, че е бил изненадан от това, че е бил избран да гостува за среща в университета, защото самият той не е бил особено добър ученик. Пред радио "Kansas City" той заявява "Бях поканен да говоря пред Оксфордския университет, което е доста иронично, имайки предвид, че дори не съм завършил средното си образование. Те са провели гласуване, кого биха искали да говори пред студентския съюз и очевидно аз съм бил номер 1, така че аз си казах... "Иха! Ще го направя!" Сигурно много ще ругая и ще се потя." Corey, който освен това е фронтмен на хеви метъл групата STONE SOUR, ще говори също така пред студентския съюз и през юни, преди издаването на книгата му "Seven Deadly Sins". 37-годишният автор обясни, че не приема кариерата си за даденост. Той добавя "Аз съм голям късметлия, че мога да правя това. Благодарен съм, че имам кариера. Всичко това, може да бъде загубено за броени минути. За мен повече смисъл има в това, да гледам напред и да се опитвам да постигна нещата, които искам да правя, отколкото да се опитвам да се определям чрез славата и парите и цялата тая глупава идиотия. Има много неща, които искам да свърша до края на живота си, славата е просто средство."

   SLIPKNOT са кохедлайнъри на предстоящия след по-малко от месец фестивал "Sonisphere Bulgaria 2011", заедно с IRON MAIDEN. На събитието на 21 юни ще се изявят още Alice Cooper, APOCALYPTICA и MASTODON (поръчай билет онлайн).

още за:

Corey TaylorSlipknot


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.05.2011 14:20:02 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-05-26 10:33:45
Абе понякога пишете такива глупости, че направо е странно, как работите това.Как може да определяте групата Stone Sour, като хеви метъл!?!Това определение е грешно и смешно.

Ще допълня, че не реагирам спонтанно и даже не съм фен на бандата - просто имам богата музикална култура и такива определения ме провокират.

Ами ако имаше въобще някаква култура,нямаше да се палиш по някакъв си форум.Жанровите определения сами по себе си показват ограниченост,всичко си е рок енд рол.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2011 14:17:50 отговори + 0 0
@yourkiller-Само дето на никого не му пука дали Slayer са ти скучни или къде ще ходиш докато свирят Мейдън.

По темата:Направих асоцияция с "Бай-Ганьо пътува".Не знам на какво ще ги научи Corey,да псуват на поразия,мислейки,че са газари,или общи приказки около "творчеството си".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yourkiller 26.05.2011 11:31:06 отговори + 0 0
Хаха... е Кори винаги си е имал дар слово и какво да каже... съответно според мен е доста добър избор...

иначе за мен SlipKnot няма да са кохедлайнери на феста, а единствената причина поради която може да се отиде. Ако въобще отида при този безумно скъп вход, мисля докато Maiden свирят направо да си бия камшика и да си се прибера спокойно... Същия номер съм го правил на нещо като фест, на който изпуснах хедлайнерите Slayer, които така или иначе са ми скучни...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!? 26.05.2011 10:53:50 отговори + 0 0
Katehizis, предполагам че статията е преведена от интернет. Ако е така назовете някъде към края източника. Не мога да приема, че вие можете да определите Stone Sour като heavy metal Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Тошо 26.05.2011 10:50:59 отговори + 0 0
Ебати цирка, все едно Киро от Hyperborea да изнася реч пред студентите от ТУ ;D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.05.2011 10:33:45 отговори + 0 0
Абе понякога пишете такива глупости, че направо е странно, как работите това.Как може да определяте групата Stone Sour, като хеви метъл!?!Това определение е грешно и смешно.

Ще допълня, че не реагирам спонтанно и даже не съм фен на бандата - просто имам богата музикална култура и такива определения ме провокират.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

My Lord Atanas 26.05.2011 00:47:57 отговори + 0 0
Много интелигентно и в същото време безмислено. Каква е връзката межу Оксфорд с музиката...сигурно колкото логика има в това при гнойна ангина да посетиш ортопед. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2011 00:43:13 отговори + 0 0
Кохедлайнер? Айде стига, моля ви! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2011 00:40:43 отговори + 0 0
И Азис в СУ, ТУ и УНСС. Бате Милко ще говори пред БАН за новостите и достиженията на Орнитологията, представяйки дисертационния труд "Я, елате пиленца при батко" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2011 00:32:42 отговори + 0 0
wtf? скоро очаквайте проф. Вучков в Йейл и Лайпциг! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".